Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Zna ktoś podobny serial ewentualnie film do serialu ekipa produkowany przez stacje HBO?
Nie musi to być konkretnie o aktorach i świecie filmu, ale ogólnie takie bajeczne imprezowe
życie na wypasie. Najlepiej okraszone dobrym humorem.

Witam , poszukuję tytułu starego serialu który oglądałem ze 20 lat temu .
Akcja działa się na pustyni , główny bohater jeździł koniem i poszukiwał jakiegoś ukrytego miejsca w którym była ukryta jakaś tajemnicza siła , oczywiście była też piękna kobieta :-)
Pamiętam , że w którymś z ostatnich odcinków bohater dotarł...

więcej

pamiętam,ze akcja się toczyła na statku pływającym pod wodą na ziemi w odległej przyszłości gdy ziemia została zalana przez oceany,,, wiem,ze w serialu występuje delfin który ma specjalne korytarze wodne... pamięta ktoś jaki to był tytuł ???

Był o kolesiu, który zapadł w śpiączkę i leżał w szpitalu, a we śnie podróżował po dziwnej, jak gdyby postapokaliptycznej krainie, w której były same dzieciaki. Leciał kilkanaście lat temu w TV, bodajże na Polsacie. Kojarzy go ktoś?

Witam, chciałabym zapytać się o tytuł pewnego serialu, który niedawno mi się przypomniał.
Sporo z niego pamiętam, tylko ten tytuł gdzie umyka...
Serial opowiadał o meżczyźnie, ktory był najpierw grubym murzynem i któregoś dnia wpadł
pod pociąg metra. Pamiętam, że potem obudził się i ktoś zaproponował mu, że może...

więcej

Gdzie można w necie zobaczyć?

Hej, właśnie zaczęły mi się ferie i będę mieć sporo wolnego czasu i chciałabym obejrzeć jakiś dobry serial, najlepiej z gatunku fantasy, przygody, horroru lub sci-fi. Dobrym kryminałem też nie pogardzę. Ważne, aby serial był skończony (i nie mówię tu o tym, że przestali go kręcić bo im kasy żal było).
Oto kilka...

Witam serdecznie, z lat nastoletnich utkwił mi w głowie serial którego tytułu nie mogę sobie przypomnieć...

Leciał w wakacje jakieś około 10 lat temu może więcej. Fabuła mówiła o dziewczynie która dziedziczyła kurort chyba po dziadku, a w nim pracował XYZ (nie pamiętam imienia), jej zagrażało niebezpieczeństwo on ją...

więcej

Jak tam jakieś laski wystrojone biegły po ulicy. Który to odcinek i który sezon ?

mam proźbe otóż zacząłem ogladać gre o tron i wciagnął mnie a wiec chciał bym obejżeć podobny do niego podajcie tytuły pls