Chodzi mi o to, żeby nie było to na zasadzie, że w każdym odcinku zupełnie inna historyjka i
inna fabuła, tylko że od początku do ostatniego odcinka jest jeden główny, tytułowy wątek i
wszystko skupia się wokół niego, każdy kolejny odcinek jest połączony fabułą z poprzednimi
odcinkami, na przykład Prison Break,...
http://www.filmweb.pl/serial/New+Girl-2011-620791 "New Girl" Czy ten serial uwazacie za godny polecenia? Jest hipnotyzujacy, ulezniajacy? Pytam tutaj bo nie chce na bezposredniej stronie czytac w komentarzach zaduzo spoilerów co pozbawiloby mnie rozrywki jeślibym sie juz na niego skusila.
Tak więc jak w temacie , szukam serialu kryminalnego z odrobiną jaj:)
Zwracam się na forum ,gdyż już wyczerpałem swoje pomysły,z tego co już oglądałem w podobnych klimatach to:
-NCIS
-Castle
-Mentalista
-White Collar
-Fringe
-Zabójcze umysły
-Magia kłamstwa
-Dexter
Z tym ,że przy ostatnich czterech...
Słyszałem wiele opinii o Bradley'u, wiele osób uważa że zdobywa role tylko dzięki temu jak wygląda, i nie stać go na więcej niż role przystojniaków, amantów czy innych mało ambitnych typów.
Szczerze zmartwiłem się tym, gdyż jestem jego fanem i szanuję go przede wszystkim za grę w filmach takich jak: Se7en, 12 małp,...
Wieczorami lubilem zrobic sobie wieczór filmowy z TVN, jednak w lutym moj Cyfrowy Plsat zrobił mi niemiłą niespodzianke- i oto zdjął z oferty oba kanały.
Co Wy na to? Czy tylko ja jestem tak sfrustrowany? Oczywiście wypowiedziałem już w trybie natychmiastowym umowę, ale ile przyjemnych wieczorów straciłem, to...
pytanie 1 .
Którą z tych kreskówek najlepiej wspominacie... i ułóżcie je w odpowiedniej kolejności ( od najlepszej do najgorszej według was ) ... mile widziane argumenty ;p
1 miejsce . Smerfy - no kurna co tu dużo pisać .. gicior klimat (;p) i ciekawe przygody ... ale teraz te smerfy co puszczają na tvp 1 są takie...
Poszukuję serialu który leciał dawno temu w TV, przedstawiał on człowieka który zakładał pancerz (zbroję), która wychodziła mu z pleców i pokrywała całe ciało. Z tego co pamiętam to był on chyba jakby owado-podobny tak jak jego przeciwnicy ale nie na pewno a jego głowa (kask) był spiczasty, ale nie wiem czy dobrze...
Leciał już dawno, pewnie w latach 90'. Opowiadał historię dwójki bodajże dzieci, których
ojciec zaginął, jak się później okazało, podczas podróży w czasie. Dzieci chcą go odszukać i
same zaczynają podróże. Strasznie mnie męczy, co to był za serial, ale nie jestem sobi w
stanie przypomnieć więcej szczegółów, może...
Szukam tytułu:
Charakterystyjka zagadnienia:
1.Odcinkowy
2.Postacie coś jak muppety-- w takiej formie zrobione
3."mali" w duzej liczbie mieszkali w podziemnym miasteczku na dnie studni a studnia ta znajdowała sie na podwórku jakis wiekszych stworów
4.serial dosyc stary-- z lat 80-siatych podejrzewam.