Poszukuję serialu który leciał dawno temu w TV, przedstawiał on człowieka który zakładał pancerz (zbroję), która wychodziła mu z pleców i pokrywała całe ciało. Z tego co pamiętam to był on chyba jakby owado-podobny tak jak jego przeciwnicy ale nie na pewno a jego głowa (kask) był spiczasty, ale nie wiem czy dobrze...
Leciał już dawno, pewnie w latach 90'. Opowiadał historię dwójki bodajże dzieci, których
ojciec zaginął, jak się później okazało, podczas podróży w czasie. Dzieci chcą go odszukać i
same zaczynają podróże. Strasznie mnie męczy, co to był za serial, ale nie jestem sobi w
stanie przypomnieć więcej szczegółów, może...
Szukam tytułu:
Charakterystyjka zagadnienia:
1.Odcinkowy
2.Postacie coś jak muppety-- w takiej formie zrobione
3."mali" w duzej liczbie mieszkali w podziemnym miasteczku na dnie studni a studnia ta znajdowała sie na podwórku jakis wiekszych stworów
4.serial dosyc stary-- z lat 80-siatych podejrzewam.
lata 90 może pozne 80 chyba w niedziele to był taki dziwny serial różne historie niby dla dzieci ale straszne wiem ze chyba w każdym odcinku było o czymś innym ale nie mogę sie domyśleć co to było
Pamięta ktoś tę bajkę o 12 dziewczynkach wśród których była Madeleine? Nawet bajka miała taki sam tytuł, ale nie mogę jej znaleźć, czy ktoś pamięta dokładny tytuł??
Nigdy nie interesowały mnie jakoś specjalnie anime z mechami. Jedynym wyjątkiem był
Teknoman. Jest jakiś podobny serial?
Szukam anime coś takiego jak Elfen Lied, dużo zabijania, krwi i nagości przy jednoczesnym
ciekawym i sensownym wątku głównym. Proszę o pomoc! :)
Witam. Nie mogę przypomnieć tytułu chyba francuskiego mini serialu emitowanego
w TVP. Akcja toczyła się współcześnie na południu Francji, na terenach niegdyś
zamieszkanych przez Katarów i w pewnym stopniu nawiązywała do ich historii. Ojciec
dwóch bohaterek posiadał stary zamek. W ich życiu pojawił się przybysz z...
Witam.Ostatnio miałem oglądać serial ,którego fabuła była o jakimś kolesiu ,było to
związane z cyrkiem ,dosyć nowy serial chyba rok 2009 albo 2008,ten serial był dosyć
mroczny .Z góry dzięki za pomoc.