Poszukuję serialu dokumentalnego emitowanego na Nat Geo. Tematem serialu były
epidemie. Pamiętam że jeden odcinek dotyczył ptasiej grypy, inny choroby która dotyczyła
krajów Afryki(?) i przenosiła się z świni na człowieka. Dokładnie nie pamiętam serialu i
tytułu. Proszę więc o pomoc w odnalezieniu ów serialu....
szuakam podobnych dokumentow o ww2, ale tylko takich gdzie sa archiwalne zdjecia, bez zadnych inscenizacji i zeby byly latwo dostepne w internecie
Oglądał ktoś może kiedyś taki film [ niestety nie pamiętam w którym to roku było ani tytułu
teże nie pamiętam ; /// ] w którym coś tam była sobie jakaś pewna babka no i do tej babki
wprowadziła się jakaś współlokatorka
Które stacja waszym zdaniem "robi" lepsze seriale?
Moim zdaniem zdecydowanie produkcje HBO sa duzo lepsze, trzymaja poziom przez wszystkie sezony (The Wire, Sopranos, Deadwood i wiele wiecej), tylko gdy ktos sie zabiera za ogladanie serialów HBO nigdy nie moze byc pewny czy doczeka sie jakiegokolwiek zakonczenia (...
Witam.
Potrzebuję namiaru (najlepiej nazwa) na serial amerykański o najemnikach, jednostce
specjalnej, której rodziny żołnierzy nie wiedzą co robią tak na prawdę. Rolę dowódcy gra
czarnoskóry aktor, wysoki z mocnym głosem. Proszę o pomoc!
O tej cyfryzacji? Kiedy będzie można ją odbierać, jak złapać sygnał, jakie będą dostępne
programy? I proszę, jak wiecie, to wytłumaczcie to jak chłopu na roli.
Witam, obejrzałam niedawno serial "Szpital na peryferiach 20 lat później". Dowiedziałam się przypadkiem że powstała kilka lat temu trzecia już część popularnego serialu, a mianowicie "Szpital na peryferiach-nowe osudy". Ciekawa jestem czy w Polsce emitowano te najnowsze odcinki? A może ktoś wie gdzie można je...