lata 90 może pozne 80 chyba w niedziele to był taki dziwny serial różne historie niby dla dzieci ale straszne wiem ze chyba w każdym odcinku było o czymś innym ale nie mogę sie domyśleć co to było
Pamięta ktoś tę bajkę o 12 dziewczynkach wśród których była Madeleine? Nawet bajka miała taki sam tytuł, ale nie mogę jej znaleźć, czy ktoś pamięta dokładny tytuł??
Nigdy nie interesowały mnie jakoś specjalnie anime z mechami. Jedynym wyjątkiem był
Teknoman. Jest jakiś podobny serial?
Szukam anime coś takiego jak Elfen Lied, dużo zabijania, krwi i nagości przy jednoczesnym
ciekawym i sensownym wątku głównym. Proszę o pomoc! :)
Witam. Nie mogę przypomnieć tytułu chyba francuskiego mini serialu emitowanego
w TVP. Akcja toczyła się współcześnie na południu Francji, na terenach niegdyś
zamieszkanych przez Katarów i w pewnym stopniu nawiązywała do ich historii. Ojciec
dwóch bohaterek posiadał stary zamek. W ich życiu pojawił się przybysz z...
Witam.Ostatnio miałem oglądać serial ,którego fabuła była o jakimś kolesiu ,było to
związane z cyrkiem ,dosyć nowy serial chyba rok 2009 albo 2008,ten serial był dosyć
mroczny .Z góry dzięki za pomoc.
Witam. Trafiłem na pewien obrazek i chciałbym dowiedzieć się skąd jest ta scena?
Może ktoś to kojarzy, może gdzieś to widział.
Wydaje mi się, że może to być scena z jakiegoś brytyjskiego serialu komediowego.
http://kwejk.pl/obrazek/958728
Zna ktoś podobny serial ewentualnie film do serialu ekipa produkowany przez stacje HBO?
Nie musi to być konkretnie o aktorach i świecie filmu, ale ogólnie takie bajeczne imprezowe
życie na wypasie. Najlepiej okraszone dobrym humorem.
Witam , poszukuję tytułu starego serialu który oglądałem ze 20 lat temu .
Akcja działa się na pustyni , główny bohater jeździł koniem i poszukiwał jakiegoś ukrytego miejsca w którym była ukryta jakaś tajemnicza siła , oczywiście była też piękna kobieta :-)
Pamiętam , że w którymś z ostatnich odcinków bohater dotarł...