Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Był o kolesiu, który zapadł w śpiączkę i leżał w szpitalu, a we śnie podróżował po dziwnej, jak gdyby postapokaliptycznej krainie, w której były same dzieciaki. Leciał kilkanaście lat temu w TV, bodajże na Polsacie. Kojarzy go ktoś?

Witam, chciałabym zapytać się o tytuł pewnego serialu, który niedawno mi się przypomniał.
Sporo z niego pamiętam, tylko ten tytuł gdzie umyka...
Serial opowiadał o meżczyźnie, ktory był najpierw grubym murzynem i któregoś dnia wpadł
pod pociąg metra. Pamiętam, że potem obudził się i ktoś zaproponował mu, że może...

więcej

Gdzie można w necie zobaczyć?

Hej, właśnie zaczęły mi się ferie i będę mieć sporo wolnego czasu i chciałabym obejrzeć jakiś dobry serial, najlepiej z gatunku fantasy, przygody, horroru lub sci-fi. Dobrym kryminałem też nie pogardzę. Ważne, aby serial był skończony (i nie mówię tu o tym, że przestali go kręcić bo im kasy żal było).
Oto kilka...

Witam serdecznie, z lat nastoletnich utkwił mi w głowie serial którego tytułu nie mogę sobie przypomnieć...

Leciał w wakacje jakieś około 10 lat temu może więcej. Fabuła mówiła o dziewczynie która dziedziczyła kurort chyba po dziadku, a w nim pracował XYZ (nie pamiętam imienia), jej zagrażało niebezpieczeństwo on ją...

więcej

Jak tam jakieś laski wystrojone biegły po ulicy. Który to odcinek i który sezon ?

mam proźbe otóż zacząłem ogladać gre o tron i wciagnął mnie a wiec chciał bym obejżeć podobny do niego podajcie tytuły pls

Poszukuję serialu dokumentalnego emitowanego na Nat Geo. Tematem serialu były
epidemie. Pamiętam że jeden odcinek dotyczył ptasiej grypy, inny choroby która dotyczyła
krajów Afryki(?) i przenosiła się z świni na człowieka. Dokładnie nie pamiętam serialu i
tytułu. Proszę więc o pomoc w odnalezieniu ów serialu....

szuakam podobnych dokumentow o ww2, ale tylko takich gdzie sa archiwalne zdjecia, bez zadnych inscenizacji i zeby byly latwo dostepne w internecie

Oglądał ktoś może kiedyś taki film [ niestety nie pamiętam w którym to roku było ani tytułu
teże nie pamiętam ; /// ] w którym coś tam była sobie jakaś pewna babka no i do tej babki
wprowadziła się jakaś współlokatorka

więcej