Witam! Pamiętam, że rok temu można było oglądać transmisję z ogłoszenia nominacji do
Oscarów. Czy w tym roku będzie taka możliwość? Jeśli tak, to gdzie, o której i jak?
Około pół roku temu prosiłem aby każdy napisał po 2 propozycje swoich polskich seriali
które uważał za niezapomniane. Ostatnio zapisałem wszystkie wasze posty i wyszło mi
równe 50 seriali, które podzieliłem na 5 grup.
Teraz czas na Głosowanie które będzie przebiegało systemem szkolnym czyli 6,5,4,3,2,1
i 0 dla...
Witam jak się nazywa lektor, który ostatnio często czyta filmy emitowane przez POLSAT.
Przykład głosu
http://www.polsat.pl/Nasze_Programy,2846/Skazani_Na_Shawshank,857014/index.html
Szukam szukam i nie mogę znaleźć a zawsze zapominam poczekać do końca napisów :)
Parę lat temu, chyba na jedynce, leciał serial sci-fi, gdzieś natrafiono na ślady nowego gatunku człowieka, wyżej rozwiniętego ale wyglądającego jak normalni ludzie, akcja toczyła się wokół szukania tego innego gatunku. Jakaś dziewczynka i jakiś facet byli jego przedstawicielami, byli zagrożeniem dla rasy ludzkiej......
więcejOglądałem kiedys serial w telewizji którego głównym bohaterem był policjant zajmujący się sprawą dotycząca seryjnych morderstw. Okazało się że morderca zabija swoje ofiary które noszą imiona apostołów i umierają w taki sam sposób jak apostołowie. Na koniec okazuje się policjant zajmujący sie sprawą jest ostatnią...
Szukam serialu o policjancie, któremu zostaje zamordowana żona a on sam trafia do piekła. Z piekła następuje ucieczka potępionych a ten policjant dogaduje się z diabłem że w zamian za możliwość zemsty za śmierć żony zlapie wszystkich uciekinierów. Jedynym sposobem na ponowne sprowadzenie ich do piekła jest wyłupanie im...
więcej
jako dzieciak (poczatek lat 80) widzialem ruski film dokumentalny o 2 wojnie swiatowej w odcinkach ,niestety nie pomne tytulu...
pamietam ze w czolowce pokazany byl bijacy dzwon.czy ktos kojarzy?
Witam, szukam jakiegoś serialu/ów podobnych do Sons of Anarchy.
Dokładniej chodzi mi o to aby było tam dużo akcji, aby akcja filmu kręciła się wokół jednej rodziny.Tak jak w SoA był ta ten cały klub z Charming.
Oglądałem już "Soprano", ale jakoś mi ten serial nie przypadł do gustu.
nie wiem dokładnie w którym miesiącu, ale reklamowali , że będzie w tym roku.
Obok matrixa będzie jeszcze oszukać przeznaczenie i pare innych.
"Kiedy przyszli po Żydów, nie protestowałem. Nie byłem przecież Żydem.
Kiedy przyszli po komunistów, nie protestowałem. Nie byłem przecież komunistą.
Kiedy przyszli po socjaldemokratów, nie protestowałem. Nie byłem przecież socjaldemokratą.
Kiedy przyszli po związkowców, nie protestowałem. Nie byłem przecież...