Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam, poszukuje pewnego filmu, który oglądałem bardzo dawno w tvp. Akcja rozgrywa się w męskiej szkole z internatem chyba w okresie II wojny światowej. Nie pamiętam imienia głównego bohatera ale wiem że bez przerwy miał zatargi z uczniem o imieniu Jelm oraz z grupą jego przyjaciół. W szkole panowała pewna hierarchia,...

więcej

Cześć,
szukam miniserialu (prawdopodobnie miał 4 odcinki), wyemitowanego nocą w tvp w ciągu dwóch ostatnich lat. Jego fabuła kręciła się wokół telefonów komórkowych. Pewien męźczyzna, pracujący wcześniej w branży telekomunikacyjnej dowiaduje się, że ma raka. Przyczynę swojej choroby widzi w szkodliwym dzialaniu...

Cześć. Ładne parę lat temu na discovery travel chyba był taki program w którym mówiono o duchach w Wielkiej Brytanii. Nie było prowadzącego. Nie chodzi o program hunting ani łowcy duchów. W jednym odcinku taki gościu w dłuższych lokowanych włosach mówił jak na pogrzebie swojej cioci kiedy ją żegnali uniosły się liście....

więcej

Witam! Wie ktoś czy w internecie będzie dostępna transmisja z CANAL+ ?
Jak wiadomo na CANAL+ jest tłumaczenie na żywo, co znacznie ułatwia oglądanie audycji.
Z góry dzięki za odpowiedź!

Witam.
Szukam seriali podobnych to IT Crowd i Big Bang Theory. (obydwa już obejrzałem w całości)
Może mi ktoś polecić coś sensownego i śmiesznego?

Wrzucam serialową wersję filmowej i sławnej już gry;) Może się przyjmie..

Gra polega na przedstawieniu 3 znaków szczególnych filmu. Najlepiej
jakieś krótkie słowa/zwroty.

Nową zagadkę wrzuca, ten co odgadł ostatnią, dopiero po potwierdzeniu odpowiedzi
przez
zadającego.

Np. Ktoś daje trzy skojarzenia (na...

więcej

Andżelika Piechowiak i Maria Niklińska w nowym teledysku zespołu BLiSS
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OdNoAfttJ_4

Czy ktoś wie gdzie są odcinki z tego serialu po polsku lub w wersji angielskiej ?

Co myślicie, czy ta stacja Tv "Kino Polska" jest potrzebna na polskim rynku medialnym?

Bo ja myślę, że tak.
Jeśli zgadzacie się ze mną i tym samym na to aby i ta stacja Tv nadal istniała (a nie została unicestwiona jak stało się to ze znaną i cenioną "SPInką", zajmującą się produkcją i dystrybucją filmową....