Witam,
W dzieciństwie ( rocznik 1989 ) leciał w TVP animowany serial o neandertalczykach i
mamutach pt. CRO. Pamięta go może ktoś? Bardzo chętnie bym sobie obejrzał po latach,
ale NIGDZIE tego nie mogę znaleźć. Proszę, niech ktoś pomoże. Bedzie przy okazji
porządna bajka dla przyszłych dzieci, a nie jakiś...
Witam. Jak w temacie, szukam tytułu i wykonawcy piosenki z serialu "Anioł ciemności" Śpiewa ją zielony demon w pierwszym odcinku 2 sezonu na samiutkim początku.
Pliiis pomóżcie.
Poszukuję programów w których dzieci przedstawiały swoje życie w różnych krajach.
Poszukuję także programu o nastolatkach ze Stanów i ich problemach itp (z tego, co wiem,
ten program miał tytuł "Na starcie", ale nigdzie nie mogę znaleźć o nim wzmianki).
Witam
W sieci pojawił się pierwszy odcinek 2 sezonu Spartakusa po krwawej jadce w domu Batiatusa. Niestety już bez Andy Whitfielda :/ (nowy odtwórca Spartakusa - Liam McIntyre - nawet podobny :)
Może ktoś stworzy odpowiedni topic ?
Apel do osob w srednim wieku ? od 40-w gore, choc nie pamietam, ile mialam lat, jak ten serial ogladalam w telewizji. Byla to seria BBC z logo THAMES w czolowce i charakterystycznym odbiciem w wypuklym lustrze. Serial byl bardzo nastrojowy, z muzyka i atmosfera wbijajaca w krzeslo, pamietam ze kazdy odcinek ogladalam...
więcejgdzie mogę zobaczyć wszystkie odcinki online, w ładnej wersji polskiej? wszędzie jak szukam muszę się gdzieś logować albo płacić.
Jak w temacie, za nic nie mogę sobie przypomnieć jak nazywał się serial widziany zdaje się kiedyś na jedynce. Pamiętam, że czytałam też powieść na podstawie której został zrealizowany.
Niewiele pamiętam jeśli chodzi o fabułę, ale rzecz dzieje się chyba za czasów caratu, główny bohater doskonale posługuje się szablą,...