Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Witam

W sieci pojawił się pierwszy odcinek 2 sezonu Spartakusa po krwawej jadce w domu Batiatusa. Niestety już bez Andy Whitfielda :/ (nowy odtwórca Spartakusa - Liam McIntyre - nawet podobny :)
Może ktoś stworzy odpowiedni topic ?

Apel do osob w srednim wieku ? od 40-w gore, choc nie pamietam, ile mialam lat, jak ten serial ogladalam w telewizji. Byla to seria BBC z logo THAMES w czolowce i charakterystycznym odbiciem w wypuklym lustrze. Serial byl bardzo nastrojowy, z muzyka i atmosfera wbijajaca w krzeslo, pamietam ze kazdy odcinek ogladalam...

więcej

gdzie mogę zobaczyć wszystkie odcinki online, w ładnej wersji polskiej? wszędzie jak szukam muszę się gdzieś logować albo płacić.

Gdzie obecnie mogę oglądać Misfits z polskimi napisami, jeżeli megaupload pokrzyżował mi plany?

Jak w temacie, za nic nie mogę sobie przypomnieć jak nazywał się serial widziany zdaje się kiedyś na jedynce. Pamiętam, że czytałam też powieść na podstawie której został zrealizowany.
Niewiele pamiętam jeśli chodzi o fabułę, ale rzecz dzieje się chyba za czasów caratu, główny bohater doskonale posługuje się szablą,...

więcej

Szukam serialu "The New Adventures of Speed Racer" w wersji pl-mogą być napisy;D
nigdzie tego nie moge znaleść a mam ochote oglądnąć to jak za dziecięcych czasów:)
chodzi mi o tą wersje: http://www.youtube.com/watch?v=arU5EXJaMz8 będę baaaaardzo
wdzięczny za pomoc:)

Witam, poszukuje pewnego filmu, który oglądałem bardzo dawno w tvp. Akcja rozgrywa się w męskiej szkole z internatem chyba w okresie II wojny światowej. Nie pamiętam imienia głównego bohatera ale wiem że bez przerwy miał zatargi z uczniem o imieniu Jelm oraz z grupą jego przyjaciół. W szkole panowała pewna hierarchia,...

więcej

Cześć,
szukam miniserialu (prawdopodobnie miał 4 odcinki), wyemitowanego nocą w tvp w ciągu dwóch ostatnich lat. Jego fabuła kręciła się wokół telefonów komórkowych. Pewien męźczyzna, pracujący wcześniej w branży telekomunikacyjnej dowiaduje się, że ma raka. Przyczynę swojej choroby widzi w szkodliwym dzialaniu...

Cześć. Ładne parę lat temu na discovery travel chyba był taki program w którym mówiono o duchach w Wielkiej Brytanii. Nie było prowadzącego. Nie chodzi o program hunting ani łowcy duchów. W jednym odcinku taki gościu w dłuższych lokowanych włosach mówił jak na pogrzebie swojej cioci kiedy ją żegnali uniosły się liście....

więcej