Mam propozycję co do dodania.. khm, serialu reality show (tak to nazwijmy), jeden sezon za
nami, zapowiada się drugi. Nie wiem czy można go dodać, czy zostanie zaakceptowany i czy
w ogóle się za to zabierać. Mógłbym prosić jakiegoś moderatora o rozpatrzenie ?
Napisałbym nazwę na PW, nie chcę pisać publicznie bo w...
szukam muzyki z 6 odcinka serialu z momentu kiedy beth obudziła sie na sofie u micka i zaczeli rozmawiać,. w tle leci muzyka której szukam, błagam czy ktoś wie co to , kogo to,z soundtracku nie znalazłam. ta melodia jest w wielu odcinkach.
Cześć. Ładne parę lat temu na discovery travel chyba był taki program w którym mówiono o duchach w Wielkiej Brytanii. Nie było prowadzącego. Nie chodzi o program hunting ani łowcy duchów. W jednym odcinku taki gościu w dłuższych lokowanych włosach mówił jak na pogrzebie swojej cioci kiedy ją żegnali uniosły się liście....
więcejMianowicie leciał kiedys na 2 jak dobrze kojarze o rodzinie co miala wypadek i wylądowala na wyspie i tam musieli przezyc. Taki survival familyjny:) Kojarzycie?
Jakie polecacie komediowe seriale? Najlepiej coś w stylu Ekipy albo Scrubsów. Próbowałem już oglądać How i met your mother ale w ogole mi sie nie spodobało.
Jakieś tytuły?
witam szukam starej anime ktora kiedys ogladalem jak bylem maly na vhs
Rzecz sie dziala w dziwnym swiecie gdzie byli jacys ludzie ktorzy byli atakowani i najezdzani przez takie czarne roboty z kolkami na brzuchach i strzelaly z palcow promieniami i zamienialy cel w kamien czy cos
sorry ale wiecej nie pamietam bo...
Czy pamiętacie może serial "Ziemia 2", który kiedyś emitował Polsat? O ile dobrze pamiętam (a na jakość mojej pamięci nie zwykłam narzekać :)) to został on puszczony w polskiej TV tylko raz (co się zdarza rzadko). Jakiś czas temu pisałam do Polsatu z pytaniem czy nie możnaby go powtórnie wyemitować. Odpowiedzi nie...
szukam pewnej bajki z lat 90. Bajka / serial animowany. Pamiętam tyle, ze była dość smutna, opowiadała o chłopcu, który w czołówce i w epilogu wykonywal ćwiczenia Tai Chi utrzymując na dłoniach kulkę energii / ducha. Był to chłopiec z gwiazd lub coś podobnego, ktoś coś kojarzy? Blondyn stojący na skałkach, nad wodą..