Szukam serialu lub dobrego filmu typu Spartacus, 300, Królestwo Niebieski, Gladiator. Natknąłem się na " Gre o Tron" ale nie wiem czy to jest ta sama tematyka. Szczególne wrażenie wywarł na mnie Gladiator i serial Sparatacus (oba sezony) , lubię dobrą nawalankę na miecze etc :)
Z góry dzięki
Witam poszukuję bajki Fantastyczny Świat Paula. W sieci znalazłem tylko dwa odcinki z
lektorem jeśli ktoś wie gdzie można to znaleźć to bardzo proszę o kontakt.Moje GG
13110178
wiele wiele lat temu leciał na Polsacie, z fabuły pamiętam że grupa ziemian znalazła się na
innej planecie i serial opowiadał ich perypetie, miał bardzo fajny klimat ale niestety nie
moge przypomnieć sobie tytułu
z charakterystycznych rzeczy- jedną z ras zamieszkujących tą planete były jakieś dziwne
szare...
Jak w temacie. Dzisiaj obejrzałem promo reklamujące niezapomniane filmy macho na TCM (Brudny Harry leciał) i zaintrygowała mnie muzyka tła. Wie ktoś co to za utwór? (już to słyszałem ale wykonawca i tytuł zpełnie wyleciały mi z głowy)
witam szukam starej anime ktora kiedys ogladalem jak bylem maly
Rzecz sie dziala w dziwnym swiecie gdzie byli jacys ludzie ktorzy byli atakowani i najezdzani przez takie czarne roboty z kolkami na brzuchach i strzelaly z palcow promieniami i zamienialy cel w kamien czy cos
sorry ale wiecej nie pamietam bo mialem w...
Cześć. Ładne parę lat temu na discovery travel chyba był taki program w którym mówiono o duchach w Wielkiej Brytanii. Nie było prowadzącego. Nie chodzi o program hunting ani łowcy duchów. W jednym odcinku taki gościu w dłuższych lokowanych włosach mówił jak na pogrzebie swojej cioci kiedy ją żegnali uniosły się liście....
więcej
Kilka lat temu (2-3?) oglądałem jeden odcinek pewnego serialu, jaki bardzo mi się
spodobał jednak nie pamiętam w ogóle nazwy. Fabuła mówiła o zjawiskach ponad
naturalnych, które wydarzały się gdy dwoje głównych bohaterów zbliżało się do siebie. W
nazwie wydaje mi się że była nazwa pewnego miasta aczkolwiek nie...
prosze pomóżcie mi znaleść mini serial byl on kiedys na hallmark albo movie24 nie pamiętam dokładnie to opowieść starszej kobiety pisarki... która wraca z córką do miasteczka (raczej z tego co po nim zostało) w którym poznala swojego męża by opowiedziec córce historie jej miłosci i co robiła w tym miasteczku......
Z kreski wyglądał na dość stary, leciał na Polsacie dobrych kilkanaście lat temu. Był w nim dzieciak blondyn, taki mały Sindbad w turbanie, siwy koleś i rudy koleś z brodą, a do tego jeszcze biały pies. Rozwiązywali razem różne zagadki i tajemnice na świecie, spotykali potwory itp.
W niedziele w TVP1 o 13.50 będziemy mieli okazję zobaczyć LOTRa w TV. Myślę, że film Bakshiego z 1978 na prawdę warto zobaczyć, pewnie wiele osób, on rozczaruje, ale ja np. w pełni go doceniłem, dopiero po obejrzeniu LOTRa Jacksona. Film Bakshiego, pomimo, że ma więcej skrótów i wyciętych scen, jest bardziej bliski...