Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

chodzi mi o to czy cały czas (nawet w nocy) ktoś nadzoruje to co leci w danym czasie na danym kanale telewizyjnym czy wszystko jest jakoś automatycznie puszczane? czy każdą reklamę ktoś oddzielnie puszcza?

Nie mogę przypomniec sobie nazwy pewnego serialu, ktory kiedys byl emitowany w polskiej telewizji, albo na polsacie albo na jedynce. Postaram się wiec podac najwiecej szczegolow jakie zapamietalam i mam nadzieje, ze komus cos sie skojarzy ;)
Serial jest dzielem USA albo W. Brytanii, zaczyna sie chyba na litere P....

Czy ktoś może zna dobre seriale produkcji brytyjskiej takie bardziej mroczne, w gangsterskich klimatach? Oglądałem The Shadow Line i byłem mega pozytywnie zaskoczony. Teraz będę testował The Take bo widzę po opisie że też może być dobry. Jak ktoś zna tego typu seriale robione przez Angoli albo ewentualnie jakieś filmy...

więcej

Ogladalem go dano,pamietam tylko,ze dziewczyny na imprezie domowej trzymaly nogi na stole i jeszcze drugi film tez dawno widzialem jak dziewczyny przez cmentarz wracaly i nasikaly na grób z zemsty(albo kolezanki ktorej nienawidizly,albo nauczycielki),nie pamietam,zna ktos tytuly??

Rok 2011 już prawie się skończył, zatem proponuję podyskutować trochę o naszych
ulubionych, znienawidzonych i najbardziej skomplikowanych postaciach.
W sumie z nowych seriali nie licząc Homeland i American Horror Story, trudno znaleźć
obsadę pełną ciekawych postaci. Jest oczywiście Gra o Tron, ale to "oczywista...

więcej

Co to za serial, szukam go jest to może kontynuacja serialu :

http://www.filmweb.pl/Operacja.Swit

Chodzi o ten serial które HBO zaczął reklamować:

http://www.youtube.com/watch?v=rij9UJqAEVM&list=PLB566CBC55234C6C1&index=1&featu re=plpp_video

pewien mężczyzna rozmawia z nieznajomą kobietą przez internet bodajże po niemiecku ktoś chyba mu powiedział że to facet, ten ją zwyzywał, później jego brat powiedział że to dziewczyna ale ten nie mógł z nią pogadać. Miał chyba pojechać do niemiec jadąc przez różne państwa. Pamientam, że był we włoszech u papieża i...

Na kogo głosujecie w Telekamerach Teletygodnia 2012? Chodzi mi o kategorie aktor, aktorka, serial, osobowość telewizyjna, prezenter informacji. Jeśli nie wysyłacie smsów to powiedzcie na kogo byście zagłosowali? Kto waszym zdaniem powinien wygrać w tych kategoriach?

Ogladalem go dano,pamietam tylko,ze dziewczyny na imprezie domowej trzymaly nogi na stole i jeszcze drugi film tez dawno widzialem jak dziewczyny przez cmentarz wracaly i nasikaly na grób z zemsty(albo kolezanki ktorej nienawidizly,albo nauczycielki),nie pamietam,zna ktos tytuly??

użytkownik usunięty

W tamtym roku się nie udało tego do końca przeprowadzić, ale można spróbować zrobić
to jeszcze raz tym razem ja podliczę głosy. Zasady i kategorie będą skopiowane z
zeszłego roku.

ZASADY :

1. Głosowanie trwa od 23.11.2011 - 23.12.2011 r.
2. Każdy użytkownik może oddać tylko 1 głos.
3. Głosujemy tylko w...