Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Poszukuje filmu, który oglądałam z rok temu a niestety zapomniałam tytułu. W filmie chodzi
o to, że para młodych ludzi się pobieram, bo on żołnierz wyjeżdża na wojnę a raczej wylatuje
i rozbija się samolotem. Akcja dalej dzieje się kilkadziesiąt lat później, kiedy to młody
chłopiec znajduje wrak samolotu i m.in...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Ludzie, kojarzycie moze taki film:
że młoda kobieta poznaje faceta, który właśnie wrócił z jakieś służby wojskowej, oni zakochują się w sobie.
Facet robi wszystko żeby uszczęśliwić kobietę, kupuje jej piękny dom, (biorą chyba ślub), kobieta chce mieć dziecko ale nie może zajść w ciąże. Facet chyba Bob miał na imię,...

więcej

W którym odcinku wystepuje Albin ? Nie moge tego nigdzie znaleźć . To taki chłopak z białymi włosami i czerwonymi oczami , zmieniał oceny w dzienniku

Szukam seriali w których fabułą są włamania do domów,itp

Rekalmy jak jest ich za dużo i się ciągle powtarzają nudzą, ale jeśli sa udane jak ostatnio czipsy przyszły czy to o kurczakach moga być nawet co chwila.

witam, kilka lat temu lecial prawdopodobnie na tvp serial o jakiejs apokalipsie. nie pamietam juz czy byl to jakis wirus czy wojna atomowa. pamieta ktos moze taki serial? dodam ze nie jest jeremiah

Mężczyzna zabiera rodzinę ( żonę i syna jak dobrze pamiętam ) na wakacje . Na lotnisku przypadkiem podmieniają walizki gdzie w jednej są ubrania a w drugiej ( w tej co zabrała owa rodzina ) chyba narkotyki . No więc mafiozo jakiś dowiaduje się o tym i wysyła swoich ludzi po walizkę jednak zamiast niej zabierają rodzinę...

więcej

Od tego tygodnia co tydzień na podstawie wyników oglądalności jak i informacji
prasowych stacji telewizyjnych czy własnych źródłem będę podawał listę seriali i
programów które dostaną kolejne sezony lub zostaną skasowane.
Pozwoliłem sobie podzielić seriale i programy na kilka części.

Zamówiony kolejny sezon :...

więcej

użytkownik usunięty

Czas na oddanie głosu już minął więc czas podać wyniki :

PROGRAMY ROZRYWKOWE :

Najlepszy Program Rozrywkowy 2011 Roku :

1. X-Factor – 30 pkt
1. Top Model – 30 pkt
3. Must Be the Music: Tylko muzyka – 15 pkt
3. The Voice of Poland – 15 pkt
5. Kabaretowy klub dwójki – 8 pkt
5. Milion w Minutę – 8 pkt