Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Ogladalem go dano,pamietam tylko,ze dziewczyny na imprezie domowej trzymaly nogi na stole i jeszcze drugi film tez dawno widzialem jak dziewczyny przez cmentarz wracaly i nasikaly na grób z zemsty(albo kolezanki ktorej nienawidizly,albo nauczycielki),nie pamietam,zna ktos tytuly??

Rok 2011 już prawie się skończył, zatem proponuję podyskutować trochę o naszych
ulubionych, znienawidzonych i najbardziej skomplikowanych postaciach.
W sumie z nowych seriali nie licząc Homeland i American Horror Story, trudno znaleźć
obsadę pełną ciekawych postaci. Jest oczywiście Gra o Tron, ale to "oczywista...

więcej

Co to za serial, szukam go jest to może kontynuacja serialu :

http://www.filmweb.pl/Operacja.Swit

Chodzi o ten serial które HBO zaczął reklamować:

http://www.youtube.com/watch?v=rij9UJqAEVM&list=PLB566CBC55234C6C1&index=1&featu re=plpp_video

pewien mężczyzna rozmawia z nieznajomą kobietą przez internet bodajże po niemiecku ktoś chyba mu powiedział że to facet, ten ją zwyzywał, później jego brat powiedział że to dziewczyna ale ten nie mógł z nią pogadać. Miał chyba pojechać do niemiec jadąc przez różne państwa. Pamientam, że był we włoszech u papieża i...

Na kogo głosujecie w Telekamerach Teletygodnia 2012? Chodzi mi o kategorie aktor, aktorka, serial, osobowość telewizyjna, prezenter informacji. Jeśli nie wysyłacie smsów to powiedzcie na kogo byście zagłosowali? Kto waszym zdaniem powinien wygrać w tych kategoriach?

Ogladalem go dano,pamietam tylko,ze dziewczyny na imprezie domowej trzymaly nogi na stole i jeszcze drugi film tez dawno widzialem jak dziewczyny przez cmentarz wracaly i nasikaly na grób z zemsty(albo kolezanki ktorej nienawidizly,albo nauczycielki),nie pamietam,zna ktos tytuly??

użytkownik usunięty

W tamtym roku się nie udało tego do końca przeprowadzić, ale można spróbować zrobić
to jeszcze raz tym razem ja podliczę głosy. Zasady i kategorie będą skopiowane z
zeszłego roku.

ZASADY :

1. Głosowanie trwa od 23.11.2011 - 23.12.2011 r.
2. Każdy użytkownik może oddać tylko 1 głos.
3. Głosujemy tylko w...

Poszukuje filmu, który oglądałam z rok temu a niestety zapomniałam tytułu. W filmie chodzi
o to, że para młodych ludzi się pobieram, bo on żołnierz wyjeżdża na wojnę a raczej wylatuje
i rozbija się samolotem. Akcja dalej dzieje się kilkadziesiąt lat później, kiedy to młody
chłopiec znajduje wrak samolotu i m.in...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Ludzie, kojarzycie moze taki film:
że młoda kobieta poznaje faceta, który właśnie wrócił z jakieś służby wojskowej, oni zakochują się w sobie.
Facet robi wszystko żeby uszczęśliwić kobietę, kupuje jej piękny dom, (biorą chyba ślub), kobieta chce mieć dziecko ale nie może zajść w ciąże. Facet chyba Bob miał na imię,...

więcej