Szukam serialu, który widziałam baaardzo, baardzo dawno temu. Nie wiem nawet na jakim kanale. Z tego co pamiętam bohaterowie krążyli po jakichś 'światach', spotykali jakieś dziwne postacie. jedyną tak wyrazistą postacią tam był jakiś człowiek, stwór jakby zrobiony z kukurydzy (?). brzmi dziwnie, ale chodziło o to, że...
więcej
W jakich odcinkach Bezimiennych grały Ellen Marlow, Haley Hudson, Ellery Sprayberry, Jadin Gould i Summer Perry? I jeszcze w Dr. House - Ellery Sprayberry? I w Ellery Sprayberry w Prywatnej Praktyce.
Byłabym wam bardzo wdzięczna za podanie tych odcinków :)
Z tego co pamiętam serial był emitowany jakieś 10-13 lat temu w Polsacie w niedzielę między godziną 10 -12. Akcja serialu rozgrywała się w tropikach, wydaje mi się że była to wyspa. Parę osób chciało się z niej wydostać. Tym miejscem rządziła jedna osoba która decydowała o ich losie. Z tego co pamiętam to ta osoba...
Szukam seriali dziejących się podczas wojen światowych. Oglądałem już Kroniki Młodego Indiany Jonesa, Kompanię Braci i Wichry Wojny. Szukam podobnych seriali. Najlepiej żeby były łatwo dostępne.
Szukam streszczeń odcinków "Gwiezdnej eskadry" ("Space: Above And Beyond"), wiecie
może gdzie można znaleźć coś takiego? Z góry dzięki za pomoc.
widziałem raz w telewizorni w serialu chyba ale mogę się mylić a więc było tak że jacyś
gówniarze rzucali w jakąś nauczycielkę śmieciami i ją wyzywali, a później przyszła
dyrektorka z policją i krzyczała SIADAĆ, ale jej nie słuchali i policjant krzyknął i wszyscy
usiedli, następnie gdy wszyscy siedzieli ktoś...
Kojarzy może ktoś taki serial, który leciał kilka lat temu na TVP, opowiadał on o facecie, który widział zmarłych? Była w nim taka scena, że jak był mały, to jakiś duch przystawiał drabinę do ściany i pukał mu w okno, a on się bardzo bał. Na jakiś czas mu to przeszło i dopiero po latach ta umiejętność mu powróciła w...
więcej
Witam, tak jak w tytule, poszukuję mini serial, który z tego co pamiętam, był emitowany kilka lat temu na TVP lub TVP2.
Głównym motywem serialu było podróżowanie w czasie.
Pamiętam tylko tyle, że odnaleziono w starożytnym grobowcu kamere cyfrową, która wg. badań leżała tam od czasów Chrystusa, a na niej zapisana była...