Pamiętam, że w dzieciństwie oglądałam anglojęzyczne cartoon network. Od dawna próbuje
znaleźć bajkę, w które mały, zły facecik w czerwonych szatach i z czarną brodą (albo
wąsami) próbował pozbawić dobrego, grubego sułtana władzy. Czy ktoś wie może co to za
bajka?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Czy sa jakies nastepne odcinki ? Co sądzicie o ponizszych ?
Olbrzymy z Alaski, Duchy Madagaskaru, Zaginiona dżungla i Olbrzymy z Morza Czerwonego , Bestie z bagien
Witam. Poszukuję tytułu bajki, którą widziałam w dzieciństwie. Prawdopodobnie była to dobranocka (ale mogę się mylić) Nie pamiętam dokładnie roku w którym ona była emitowana, ale może z 15 lat temu. A więc do rzeczy. Bajka opowiadała o małej zebrze która pragnęła latać, opuszcza swoją wioskę i wyrusza w świat. Po...
Witam. Szukam seriali, w których głównie jest wątek "narkotyków". Mam na myśli jednak, nie
coś w stylu "Breakind Bad" - gdzie ktoś robi kasę na narkotykach. Interesują mnie wątki
"doświadczeń" narkotycznych, głównie gdzie dragi są w "pozytywnym" świetle [chociaż nie
wyłącznie...]. Ewentualnie mógłbym zadowolić...
Witam wszystkich.
Szukam filmu dokumentalnego, który kiedyś widziałemw tv.
Jest to polski film , który opowiada historię młodego czlowieka skazanego i osadzonego w zakładzie karnym (nie wiem za co) . Czlowiek był ten objęty programem resocjalizacyjnym a polegał on na tym , że opiekował się on osobami...
Znalazłem nie prawdziwe informacje o aktorach i częściowy brak informacji o niektórych aktorach.
Nana Visitor
John de Lancie
Rosalind Chao
Rozumiem braki w informacjach ale to co jest na stronie powinno się zgadzać z rzeczywistością. Ciekawe skąd twórcy strony biorą informacje.
Czy ktoś pamięta familijny serial z lat `90 "Lekarz rodzinny"? Tytułowym bohaterem był wdowiec z gromadką dzieci. Taka hiszpańskojęzyczna "Pełna chata". Szukam od dawna jakiś informacji o nim w sieci, do tej pory bez rezultatu.