Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Jak w temacie...

Obejrzalem juz : 'Rozowe lata 70', 'Jak poznalem wasza matke', 'Dwoch i pol', 'Scrubsow', 'Na imie mi Earl' i 'Teoria wielkiego podrywu'.

Wiem ze ciagle wychodza nowe odcinki tych seriali no oprocz Rozowych i chyba tego Earla ale szukam jakiegos nowego w tym stylu...

Z gory dzieki.

Czy wie ktos kiedy dokładniej bedzie puszczony 3 sezon w polsacie z góry dzieki

Ogladając Crime Story można nabawić się nerwicy i nie spać po nocach. Pierwszy raz widziałemje jakiś rok czy dwa temu i teraz myślałem, że oglądanie go zniosę lepiej, ale jest to obraz tak mistrzowsko zrealizowany, że nawet po pięciokrotnym oglądaniu będzie się wyło ze złości patrząc jak Ray Luca co chwila wymyka się...

więcej

Obejrzałem dopiero w TV6 dokument tłumaczony na polski jako "Z oddali". Nie mogę jednak go na portalu namierzyć. Pomoże ktoś? Pozdrawiam

Witam.Poszukuję tytuł serialu, który chodzi mi po głowie czyniąc w niej spustoszenie. Oto, co wiem, lecz wszystkie te fakty są faktami na 90% :

był emitowany latem 1990 roku,

"leciał" w niedzielę po Dzienniku

jednym z bohaterów był pewien gentelman (arystokrata?bogaty przedsiębiorca?), który na wieść o...

Szukam Serialu który był nadawany w RTL7 mało informacji pamiętam zwiazanych z nim..
był to serial młodzieżowy o grupce przyjacioł która miała swój zespoł.. nagrywali chyba w
jakimś garażu albo opuszczonej fabryce i potem roznosili kasete demo do róznych firm jak
ktoś coś kojarzy lubi zna ten serial proszę o...

Witajcie, oto mój pierwszy post na forum.
Chciałbym w tym temacie zachęcić was no nowego serialu The River, którego premiera planowana jest na 7 lutego 2012.

Klika słów o serialu:
Serial „The River” nie jest przeznaczony dla każdego. Przedstawia on trzymającą w napięciu opowieść o pięknej, a zarazem niebezpiecznej...

Witam mam pytanie: na str Filmweb jest spis wszystkich odcinków tej bajki natomiast na str Wikipedi jest rowniez spis odcinkow , ktora lista odcinkow jest prawidłowa bo sie obie sie roznia i to znacznie?? prosze o odp??