Szukam seriali dziejących się podczas wojen światowych. Oglądałem już Kroniki Młodego Indiany Jonesa, Kompanię Braci i Wichry Wojny. Szukam podobnych seriali. Najlepiej żeby były łatwo dostępne.
Szukam streszczeń odcinków "Gwiezdnej eskadry" ("Space: Above And Beyond"), wiecie
może gdzie można znaleźć coś takiego? Z góry dzięki za pomoc.
widziałem raz w telewizorni w serialu chyba ale mogę się mylić a więc było tak że jacyś
gówniarze rzucali w jakąś nauczycielkę śmieciami i ją wyzywali, a później przyszła
dyrektorka z policją i krzyczała SIADAĆ, ale jej nie słuchali i policjant krzyknął i wszyscy
usiedli, następnie gdy wszyscy siedzieli ktoś...
Kojarzy może ktoś taki serial, który leciał kilka lat temu na TVP, opowiadał on o facecie, który widział zmarłych? Była w nim taka scena, że jak był mały, to jakiś duch przystawiał drabinę do ściany i pukał mu w okno, a on się bardzo bał. Na jakiś czas mu to przeszło i dopiero po latach ta umiejętność mu powróciła w...
więcej
Witam, tak jak w tytule, poszukuję mini serial, który z tego co pamiętam, był emitowany kilka lat temu na TVP lub TVP2.
Głównym motywem serialu było podróżowanie w czasie.
Pamiętam tylko tyle, że odnaleziono w starożytnym grobowcu kamere cyfrową, która wg. badań leżała tam od czasów Chrystusa, a na niej zapisana była...
Robimy listę 50 niezapomnianych polskich serial.
Każdy dodaję po dwie propozycję.
Gdy się zbierze pięćdziesiątka zrobimy głosowanie.
Pamiętam, że w dzieciństwie oglądałam anglojęzyczne cartoon network. Od dawna próbuje
znaleźć bajkę, w które mały, zły facecik w czerwonych szatach i z czarną brodą (albo
wąsami) próbował pozbawić dobrego, grubego sułtana władzy. Czy ktoś wie może co to za
bajka?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Czy sa jakies nastepne odcinki ? Co sądzicie o ponizszych ?
Olbrzymy z Alaski, Duchy Madagaskaru, Zaginiona dżungla i Olbrzymy z Morza Czerwonego , Bestie z bagien