Witam,
szukam dwóch seriali, jakie oglądałem w dzieciństwie.
1) na Cartoon network. Opowiadała o szkole średniej, w której uczyły się potwory: wampir, wilkołak, meduza, mumia itd.
2) księżniczka (albo dziewczyna - nie jestem pewien), w której włosach żyją magiczne stworki potrafiące latać. Stworki te pomagają...
Zastanawiałem się ostatnio, co się stało ze starymi, dobrymi, klasykami filmów
animowanych. NA żadnym kanale nie można znaleźć takich klasyków jak np. "Piekna i
Bestia" , " Alladyn" , "Hercules". Filmy te mialy moral, uczyly, a jednoczesnie bawily. W
dzisiejszych czasach mozna znalezc tylko glupie kreskowki i od...
W dzieciństwie oglądałem pewien serial, niestety w ogóle nie pamiętam jego tytułu.
Serial leciał w soboty w godzinach 9-10 na TVP1, produkcja zagraniczna (chyba amerykańska) - z lektorem.
Fabuła opierała się na tym, że na świecie wybuchła choroba, przez którą wszystkie osoby dorosłe wyginęły. Akcja toczy się w...
Czy Majka była dziewica jak ja zapłodnili u ginekologa???????????? Toż to bylo niepokalane poczęcie! Choooore!!!!!!!! Zakładamy jej kult???? ^^
Witam, może ktoś kojarzy :
-bajka, która leciała chyba na RTL, opowiadająca o grupce przyjaciół, którzy rozwiązywali jakieś zagadki. Cecha charakterystyczna: na końcu odcina, na napisach pojawiało się okienko z urywkami, które było ustawione po obu stronach napisów! A i pamiętam jakąś rudą babkę.
-film, gdzie w...
Jakieś 10-13 lat temu leciała na TVNie(chyba podczas bajkowego kina) bajka o kocie, który został chyba przygarnięty przez jakąs rodzine, niestety nic więcej nie pamietam, Aha i chyba na początku bajki była taka ładna wolna piosenka. Jeśli ktoś kojarzy taka bajke prosze o pomoc:) aha i chciałam dodać, że nie chodzi mi...
więcejJak w temacie.Leciał on w telewizji dość dawno temu.Opowiadał o scenarzyście który wkraczał w świat hoollywood miał napisać film o zapaśniku,męczy go to pisanie,mieszka w hotelu i zaprzyjaźnia się ze swoim sąsiadem za ściany.Sąsiad był gruby i zajmował się chyba (o ile pamiętam) ocenianiem hotelów...scenarzysta...
Pytanie tyczy się doktora Housa, a właściwie Chasa i Cameron, oglądam 6 sezon, i teraz ona odeszła od niego bo.... może nie będę zdradzać po zepsuje komuś oglądanie, ale ten kto chce mi odpowiedzieć ten wie o co poszło... Chciała bym wiedzieć, czy wrócą do siebie w 6 lub 7 sezonie? Przeglądam zdjęcia z 7 i jej tam nie...
więcej
Czytałem sporo Waszych wypowiedzi i wierzę , że ktoś będzie umiał mi pomóc .
Szukam mianowicie serialu , który był emitowany na którejś z polskich telewizji pod koniec lat 90 -tych lub na początku lat 2000 . Grała w nim młoda kobieta ubrana najczęściej w długi , czarny , rozpięty , prawdopodobnie skórzany płaszcz...