Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Które seriale ,że tak powiem najbardziej działają wam na nerwy????

Ja muszę powiedzieć ,że według mnie nie ma nic gorszego niż usiąść przed telewizorem i zobaczyć Klan lub Modę na Sukces .

Jakie są wasze odczucia?/

Witam

Od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie jeden animowany serial sf, który widziałem dobre kilka lub kilkanaście lat temu na Polsacie lub TVN.

Serial opowiadał o nastoletnim chłopaku (tak gdzieś w wieku 16 - 19 lat), synu księcia (króla? chodzi o to, że jego ojciec był prawowitym władcą), który musiał uciec ze...

więcej

piszę z nadzieją, że polecicie mi jakiś doby serial komediowy. skończyłem wczoraj kolejny sezon HOW I MET YOUR MOTHER (znakomity serial) i szukam czegoś nowego .. do tej pory z komediowych, dla mnie ścisła czołówka, to właśnie HIMYM i Scrubs .. co teraz?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Szukam serialu familijnego/dla młodzieży, który leciał na RTL7 hohoho lat temu. Opowiadał on o perypetiach chłopca (tak na oko 14-letniego) który potrafił budować różne sprzęty elektroniczne (założył m.in. kamerę w dzwonku do drzwi). Generalnie z pomocą elektroniki kontrolował cały dom i wychodził z najróżniejszych...

Szukam filmu gdzie bohaterka zakochuje się w swoim gwałcicielu.
Gwałt zostaje dokonany na cmentarzu, więc potem bohaterka chodzi po cmentarzach i naraża się, żeby znaleźć tego faceta, w końcu znajduje go po zapachu, to pracownik zoo (chyba sprząta po słoniach), i tak się film kończy, stają naprzeciwko siebie. W...

Chuck-5
House-4
Gotowe na wszystko -3
Dexter- 2
The Big Bang Theory-1

Witam.
Poszukuje jakiegos serialu nawiazujacego do filmów resident evil. Ostatnio obejzalem
wszystkie czesci i szukam czegos o tematyce resztek ocalalych ludzi zmagajacymi sie z
jakimis zombie, potworami itp. wazne tylko zeby bylo to plaga. Chodzi mi glownie o taki
watek przetrwania, ludzie maja male srodki...

Witam.

Jaki serialowy "twist" wywarł na Was największe wrażenie, który najbardziej zaskoczył?

Utrzymanie uwagi widza w serialu to trudna sztuka i wiele już "cliffhangerów" się widziało przed telewizorem czy monitorem. Potrafią nas jeszcze czymś zaskoczyć?

Przyznaję, że zrobił na mnie wrażenie szósty odcinek...

więcej

Witam,
okolo 8-7 lat temu na jedynce, z tego co pamietam to w piatki, lecial taki serial.
W kazdym odcinku byla jedna (albo dwie, juz dokladnie nie pamietam) opowiesc. Tematyka przypominaly horror, thriller, science fiction.
Intro bylo czarnobiale, z tego co pamietam, skladalo sie z roznych dziwnych obrazow/wizji,...

więcej