Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Pamietam że w dzieciństwei oglondałem na kanale niemiecko języcznym film/serial o dzieciach które probowały odbic swych rodziców a w odbicu pomagały im misie jak z gwiezdnych wojen ta rodzina podrużowała po kosmosie

witam,
nie moge sobie przypomniec tytułu serialu emitowanego na canal + jakies 4,5 lat temu. moze ciut wczesniej. serial opowiadał o losie policjantów na jednym z posterunków, chyba w nowym jorku. pamietam, ze w ramach tego postrunku dzialala tam jakby grupa specjalna (uderzeniowa) ktora dowodzil taki lysy koles,...

Witam Was,
Obejrzałem siedem odc Bestii (rewelacyjny serial) i chciałbym więcej. Nie wiecie gdzie można kupić?

czesc propnuje przedstawmy polska liste kultowych filmow co byscie dali na taka liste co
jest kultowe z naszego punktu widzenia jakie seriale polskie i zagraniczne??STWORZMY
POLSKI KANON KULTOWEGO FILMU moje propozycje to korzenie,planeta
malp,cosmos1999,alternatywy4,sexmisja,kingsaize,...

Witam poszukuje pewnego seriali s-f. Był on puszczany na Polsacie jakieś z 10 lat temu. Pamiętam ze watek przewodni to ludzie uwiezieni w wirtualnej rzeczywistość a raczej coś w stylu gier komputerowych. Np jeden odcinek był o tym jak kilku kolesi było w wojsku i mieli za zadanie zdobyć jakiś most czy coś w tym stylu i...

więcej

Kroniki Sary Connor - kiędy bedzie 3 sezon??Jakie znacie podobne seriale sci-fi, ale wlaśnie z elementami obyczajowymi jak tutaj,a nie tylko siekanka... pozdrawiam

Witam, jak w temacie potrzebuje kolejności oglądania. Natrafiałem tylko na niedziałający już link i 50 rożnych kolejności wiec chciałbym to rozstrzygnąć sensownie zanim się zabiorę za oglądanie :D

dzięki z góry (thank you from the mountain)

Witam,

szukam dwóch seriali, jakie oglądałem w dzieciństwie.

1) na Cartoon network. Opowiadała o szkole średniej, w której uczyły się potwory: wampir, wilkołak, meduza, mumia itd.

2) księżniczka (albo dziewczyna - nie jestem pewien), w której włosach żyją magiczne stworki potrafiące latać. Stworki te pomagają...

więcej

Zastanawiałem się ostatnio, co się stało ze starymi, dobrymi, klasykami filmów
animowanych. NA żadnym kanale nie można znaleźć takich klasyków jak np. "Piekna i
Bestia" , " Alladyn" , "Hercules". Filmy te mialy moral, uczyly, a jednoczesnie bawily. W
dzisiejszych czasach mozna znalezc tylko glupie kreskowki i od...

więcej

W dzieciństwie oglądałem pewien serial, niestety w ogóle nie pamiętam jego tytułu.

Serial leciał w soboty w godzinach 9-10 na TVP1, produkcja zagraniczna (chyba amerykańska) - z lektorem.
Fabuła opierała się na tym, że na świecie wybuchła choroba, przez którą wszystkie osoby dorosłe wyginęły. Akcja toczy się w...