Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Mój absolutny fawory to Jeff Corwin - ma klasę, poczucie humoru i niesamowitą wiedzę. Oglądając jego programy nie można się nudzić, za to można dowiedzieć się wielu ciekawych rzeczy. Inni, jak na przykład Austin Stevens, David Attenborough, Dave Salmoni , a nawet Ś.P. Steve Irwin są przy nim (moim zdaniem) nikim.

Lata 90'te to wspaniałe czasy dla kreskówek, zwłaszcza te emitowane na Cartoon Network około 1997 roku. Najbardziej lubiłem produkcje Texa Averego i kreskówki z cyklu "What A Cartoon".A jedna z tego cyklu "Krowa i Kurczak" to niesamowita kreskówka, moja ulubiona. Nigdy nie widziałem wcześniej czegoś takiego, ta...

Ma ktoś?

Co sądzicie o tym filmie, który dzisiaj (15 marca) został wyemitowany o 22:40 na TVN? Nie ma go dodanego na Filmwebie a więc zakładam o nim wątek na forum.
Ja uważam, że film niesie wiele prawy aczkolwiek wątki w nim są dziwnie rozdzielone jak i pomieszane ze sobą. Podobnie z wypowiedziami osób. Nie jestem też pewny...

więcej

wie ktoś kiedy zostanie przedstawiona ramówka na jesień seriali USA?
w sensie, które przetrwają, a które anulują :]

Witam poszukuje filmu o kobiecie która słyszy myśli innych osób. Początkowo umieszczają ją w zakładzie psychiatrycznym ale później interesuje się nią rząd i pomaga FBI rozwiązać sprawę. Z jeszcze takich szczegółów to agent który został jej przydzielony nucił sobie w myślach motyw z scooby dooby doo gdy jechali...

Bardzo chciałabym mieć autograf Rachel McAdams. Mógłby mi ktoś podpowiedzieć co mogłabym napisać w takim liście?
Najlepiej od razu po angielsku, ponieważ nie jestem dobra w nim :/

z góry bardzo dziękuję.

użytkownik usunięty

Jak oglądam film i zaczynają się 15 minutowe reklamy to zaczynam zawsze rozmyślać nad tym, że tv ma nad nami kontrolę i wszystko jest manipulowane.

Witam!

Jakiś czas temu (lata 90.) oglądałem na Polsacie serial opowiadający o losach stacji telewizyjnej i jej pracowników. Chyba był amerykański, a z pewnością angielskojęzyczny. Czy ktoś może kojarzy jego tytuł?

Pozdrawiam,

Tobijas

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem