Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

witam
poszukuje tytułu - w internecie nie znalazłam nawet śladowej wzmianki dlatego mam nadzieję ze jest tu ktoś kto jest w stanie mi pomóc :)

chodzi o kreskówkę emitowaną w latach '90 (raczej na początku) na którymś z niemieckojęzycznych kanałów satelitarnych, typu SAT1 czy RTL.
pamiętam bardzo mało:

klimat...

więcej

Zasady gry: wypisujemy wszystkie seriale, które nam się podobały, każdy otrzymuje po 1 punkcie, gdy uzbiera się wystarczająca ilość głosów, wyłonimy najlepszy serial, ja zaczynam:

mała brytania
zwariowany świat malcolma
jaś fasola
świat według bundych
plotkara
kochane kłopoty
pogoda na miłość
świat...

użytkownik usunięty

Zasady:
* Każdy serial zaczyna z 30 punktami.
* W jednym poście możemy "uratować" i "zabić" jeden serial.
* Przy "ratowanym" serialu piszemy SAVE i dodajemy 2 punkty natomiast przy "zabijanym" piszemy KILL i odejmujemy 2 punkty. W chwili gdy serial uzbiera 60 punktów idzie do Hall of Fame, a gdy liczba punktów...

Poszukuję dwóch tytułów ;D

1) To było coś jak Gotowe na wszystko ale główne bohaterki były żonami
żołnierzy. Nowy serial.

2) Nie wiem czy stary czy nowy. TVP1 bądź TVP2 puszczało go w te wakacje w
nocy. Oglądałem pierwszy odcinek. Było w nim że żona z mężem wprowadziła
się na przedmieścia a tam okazało się...

więcej

Pamięta ktoś rosyjski serial, nadawany parę lat temu na tvn późnym wieczorem, na pewno w jakieś wakacje, opowiadał o grupce przyjaciół, chyba z Petersburga, którzy zajęli się działalnością przestępczą, w jednym odcinku było coś o kradzieży pociągu.

Szukam filmu dla mlodziezy, dramat-romans. Mniej wiecej chodzilo o to, ze byl zbuntowany chlopak i dobra dziewczyna. On jej dokuczal. Nie lubili sie. Ale w koncu razem trafili na zajecia z poezji i na tych zajeciach sie w sobie w koncu zakochali. Tyle. Wiecej nie pamietam. Prosze o pomoc. DZieki

poszukuję serialu( albo miniserialu), który emitowany był na początku lat 90-tych lub koniec 80-tych i opowiadał min. o problemach rasowych. W zcołówce serialu był taki obracający się kwadrat, w którego bokach były różne sytuacje bądż osoby (min. twarz młodej hinduski) Pamiętam że pod koniec któregoś z odcinków ojciec...

więcej

Witam,
Jak byłem mały (czyli na początku lat 90tych) razem z bratem oglądaliśmy taką bajkę na VHS. Teraz za nic w świecie nie możemy sobie przypomnieć jej tytułu. Pamiętam tylko, że akcja działa się chyba na obcej planecie, gdzie mieszkańcy nie mieli głów a oczy znajdowały się na klatce piersiowej. Pamiętam też, że...

więcej

Zaczyna się w niedzielę od Aż poleje się krew i Bulwaru zachodzącego słońca, pozda tym we wtorki "Wiesz, co dobre", naprawdę dobry cykl. W dwójce m.in. Leon zawodowiec. Niespodzianki.

Nie oglądam w tv żadnych programów ani seriali (jedynym wyjątkiem są "londyńczycy") poza reality "Najmądrzejsze modelki ameryki". Co sądzicie o tym programie i o zwycięzcy? (vh1 - wt o 21.30)