Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Ma ktoś?

Co sądzicie o tym filmie, który dzisiaj (15 marca) został wyemitowany o 22:40 na TVN? Nie ma go dodanego na Filmwebie a więc zakładam o nim wątek na forum.
Ja uważam, że film niesie wiele prawy aczkolwiek wątki w nim są dziwnie rozdzielone jak i pomieszane ze sobą. Podobnie z wypowiedziami osób. Nie jestem też pewny...

więcej

wie ktoś kiedy zostanie przedstawiona ramówka na jesień seriali USA?
w sensie, które przetrwają, a które anulują :]

Witam poszukuje filmu o kobiecie która słyszy myśli innych osób. Początkowo umieszczają ją w zakładzie psychiatrycznym ale później interesuje się nią rząd i pomaga FBI rozwiązać sprawę. Z jeszcze takich szczegółów to agent który został jej przydzielony nucił sobie w myślach motyw z scooby dooby doo gdy jechali...

Bardzo chciałabym mieć autograf Rachel McAdams. Mógłby mi ktoś podpowiedzieć co mogłabym napisać w takim liście?
Najlepiej od razu po angielsku, ponieważ nie jestem dobra w nim :/

z góry bardzo dziękuję.

użytkownik usunięty

Jak oglądam film i zaczynają się 15 minutowe reklamy to zaczynam zawsze rozmyślać nad tym, że tv ma nad nami kontrolę i wszystko jest manipulowane.

Witam!

Jakiś czas temu (lata 90.) oglądałem na Polsacie serial opowiadający o losach stacji telewizyjnej i jej pracowników. Chyba był amerykański, a z pewnością angielskojęzyczny. Czy ktoś może kojarzy jego tytuł?

Pozdrawiam,

Tobijas

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

witam.
poszukuje seriali o wampirach.podajcie jakieś tytuły.
dzięki

Oto krótka ankieta-wpisujcie tutaj ulubione wasze filmy jakie chcielibyście zobaczyć w Polsacie (według kategori).

1.Mega hit (dowolna kategoria),
2.Wtorkowe wieczor (thriler,dramat,dramat sensacyjny,obyczajowy),
3.Środowy wieczór (komedia),
4.Piątkowy wieczór (animowane,animacja familyjny),
5.Piątkowa noc...