Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

witam.
poszukuje seriali o wampirach.podajcie jakieś tytuły.
dzięki

Oto krótka ankieta-wpisujcie tutaj ulubione wasze filmy jakie chcielibyście zobaczyć w Polsacie (według kategori).

1.Mega hit (dowolna kategoria),
2.Wtorkowe wieczor (thriler,dramat,dramat sensacyjny,obyczajowy),
3.Środowy wieczór (komedia),
4.Piątkowy wieczór (animowane,animacja familyjny),
5.Piątkowa noc...

Witam wszystkich użytkowników forum :)

Mam nadzieję, że ktoś z Was mi pomoże. Mianowice, od dłuższego czasu szukam tytułu pewnego serialu. Oglądałem go w 2006 roku, będąc w Irlandii. Nie wiem czy pojawił się na ekranach polskich telewizorów.
Serial ten opowiada o grupie przyjaciół, w czasie balu maturalnego ginie...

więcej

daje to w serialach bo chodzi mi bardziej o serie cale niz o kinowki,
wiec jaki macie swoj top!?

moj to:

Tengen Toppa Gurren-Lagann
FullMetal Alchemist
FullMetal Alchemist Brotherhood
Naruto
Bleach
Hellsing
Hellsing OVA
Basilisk
Elfed Lied
Ergo Proxy
Death Note
Ganzt
Black Lagoon
Code...

więcej

PETYCJA O WZNOWIENIE ,,NA POŁUDNIE"

w związku, że trudno dostac ten serial <wydawany jest tylko w USA i Kanadzie jak przeczytałam na stronce> to może wszyscy fani tego serialu zróbmy wielka listę i wyślijmy do TVP może to coś pomoże, bo słyszałam, że pisały pojedyncze osoby i z miernym skutkiem, może na prośbe...

Którego prezentera z Animal Planet lubicie najbardziej? Ja uwielbiam Jeffa Corwina. Prawie tak samo dobry jak on, choć zabawniejszy, jest Keegan Michael-Key prowadzący "Najzabawniejsze zwierzęta świata".

BITWA SERIALI
zasady: Mamy 3 grupy seriali po 5 seriali w każdej. W każdym głosowaniu wybieramy jeden serial z każdej grupy odejmujemy od niego 1 punkt. Kiedy serial zostanie bez punktów następna osoba NIE DODAJE nowego serialu. Kiedy w grupie zostanie 1 serial wpisujemy go na liste zwycięzców. Kiedy w każdej grupie...

więcej

Hej! Mam pytanie. Czy wiecie coś na temat ekranizacji książki " Papla " ? W tejże książce było napisane, że pewien facet wykupił prawa autorskie ( czy jakoś tak ;p ) i powstanie film oparty na tejże właśnie książce. Czy ktoś z Was wie coś na ten temat? Albo przynajmniej podpowie mi, gdzie mogę poszukać jakichś...

Szukam tytuły bajki, która leciała w telewizji jakieś 12-13 lat temu. Opowiadała historię dziewczynki - czarodziejki i jej brat, również czarodzieja. On był mały i zamieniał się bodajże w kruka xd i jeszcze ich rodzice byli chyba jakimiś władcami czarodziejskiego świata i mieszkali w niebie. Nie pamiętam nic więcej, a...

więcej

witam szukam nazwy filmu wojennego z fabuły podobny był do ,,Eksperymentu SS" to znaczy żołnierze krąża po jakiś bunkrach razem ze zjawami żołnierzy jest wśród nich mały chłopiec który na koniec filmu zostaje uwolniony z bunkrów bo udzielił komuś pomocy reszta zginęła z ręki zjaw proszę o pomoc