Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czy ktoś pamięta ten serial dla dzieci i młodzieży? Na jakim kanale można go było oglądać i w którym roku to emitowali. Pytam bo jakoś mi ci bohaterzy chodzą po głowie i nie wiem czy to oglądałam rzeczywiście czy to urojenia ;)

Witam ! Szukam serialu który widziałem jako chłopiec . Leciał w latach 90 na tvp1 albo tvp2 ( mogę się mylić ) . Fabuła była podobna do LOST-ów troszkę . Rzecz działa się na wyspie na której w jakiś dziwny sposób znalazła się grupa ludzi , jeśli dobrze pamiętam zostawił ich tam jakiś szalony naukowiec czy ktoś taki ....

więcej

W latach 90' na Polsacie leciał serial o chłopaku (niestety nie pamiętam jego imienia), który w wyniku wypadku zapadł w śpiączkę. Akcja filmu toczyła się nie tylko w śiewecie realnym, w którym pokazywano perypetie przyjaciół oraz matki bohatera, próbujących przywrócić go do zdrowia, ale również w jego podświadomości....

więcej

Pare lat temu, na polsacie leciał pewien serial. Co tydzień we czwartki. Zaczynał się klimatyczną melodią. Pamiętam, że główną rolę odgrywała w tym serialu bogata rodzina.Z tej właśnie rodziny była główna aktorka, pewna nastolatka. Ona właśnie, i jej chłopak (chyba informatyk) próbowali odkryc prawde rodziny tej...

...leciał w TV jak bylem mały mam tylko przebłyski, że postaci w tym filmie z łokci wyrastały jakieś ostrza albo rogi czy coś w tym stylu. Nie sądzę aby to było dzieło sztuki, ale obudziłem się dzisiaj z chęcią zobaczenia tego obrazu ponownie i nie pamiętam tytułu. W sumie to mógł to być horror ?

Pamięta ktoś może tytuł serialu o 3 braciach, których ojciec byl strażakiem. Był to serial komediowy. Wiem, że to leciało na tvn7 :)

Wczoraj byłem na nagraniu nowego odcinka specjalnego "Jakiej to melodii", w którym jako gwiazdy muzyczne wystapili Coma, Gosia Andrzejewicz, Izabela Trojanowska, Danzel, Hey i Mezo z Kasią Lis. Naprawdę wszyscy dali niezłe show, a publika dała czadu. Coma zaje*iście zagrała utwór "Leszek Żukowski" szkoda że tylko...

Czy pamiętacie telenowele która leciała na dawnej PTV regionalnej (TVP3) o facecie który był chyba iluzjonistą w cyrku tzn. uwalniał się z łańcuchów , miał ciemne kręcone krótkie włosy, na imię miał Simon, poznał ukochaną podczas występu.

i jeszcze druga nie wiem na jakiej TV, był tam lekarz i jego córka w ciąży...

Mój absolutny fawory to Jeff Corwin - ma klasę, poczucie humoru i niesamowitą wiedzę. Oglądając jego programy nie można się nudzić, za to można dowiedzieć się wielu ciekawych rzeczy. Inni, jak na przykład Austin Stevens, David Attenborough, Dave Salmoni , a nawet Ś.P. Steve Irwin są przy nim (moim zdaniem) nikim.

Lata 90'te to wspaniałe czasy dla kreskówek, zwłaszcza te emitowane na Cartoon Network około 1997 roku. Najbardziej lubiłem produkcje Texa Averego i kreskówki z cyklu "What A Cartoon".A jedna z tego cyklu "Krowa i Kurczak" to niesamowita kreskówka, moja ulubiona. Nigdy nie widziałem wcześniej czegoś takiego, ta...