Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Cześć, mam pytanie.Czy ktokolwiek pamięta jeszcze serial, który leciał w naszej TV? Angielskitytuł to BRAT FARRAR.Pilnie go poszukuje, proszę o namiary albo chociaż adresy stron ze zdjęciami.

Witam!
Szukam tytułu serialu, niestety nie pamiętam wielu szczegółów. Kilka lat temu (może 6, może mniej) był emitowany zdaje się, że na Polsacie lub TVP.
Historia dotyczyła głównie młodych ludzi- bogatej licealistki, która poznaje biednego chłopaka. Chłopak właśnie przyjechał do nowego miasta, nikogo nie zna....

Widziałem krótką, wczorajszą zapowiedź tvn, jako wiosenne hity..
i rzeczywiście, stacja chyba pierwszy raz nie wprowadza widza w błąd, bo pierwszy raz w telewizji (oczywiście publicznej), zostaną wyemitowane takie filmy jak:

King Kong (2005), Transformers (2007), 300 (2006), Lejdis (2008), Ocean's 13 (2007), Rocky...

więcej

Wydaję mi się, że już naprawdę dużo filmów obejrzałem, znam się już trochę na kinie jeśli można tak powiedzieć, staram się oceniać filmy sprawiedliwie, znam ludzi kina (aktorów, aktorki, reżyserów, kompozytorów, scenarzystów, producentów), większość wielkich produkcji obejrzałem, ale jednego nigdy nie zrozumiem -...

Hej!
Poszukuję tytułów dwóch seriali które leciały w Polsce w latach 80-90:

1. akcja działa się w szpitalu na oddziale dziecięcym. i tak kojarzę że tytuł brzmiał też"oddział dziecięcy", ale na filmwebie nie znalazłam nic na ten temat.

2.opowiadał o chłopcu który współpracował z jakimś naukowcem. chłopiec ten...

z lat 90-tych, o policjantach/strazakach, ktorzy jezdzili niebieskimi, wypasionymi wozami i rozwiazywali rozne trudne sytuacje. Pamietam, ze w czolowce byly wlasnie pokazane te samochody wyjezdzajace na akcje, w tytule byl chyba numer jakiegos posterunku... W kazdym odcinku byl moty starszej pani, ktora mieszkala w...

czesc!
w dziecinstwie ogladalm fajny serial o chlopaku ktory mial problemu w domu nie dawal sobie z nim radzy ale nie wiedzial dlaczego polecono mu szlole gdzie chodzili na wyprawygorskie i tam sie uczyli i ojciec wywiózł go do tej szkoly gdzie byly inne dzieciaki z roznymi problemami tam zakochal sie w dziewczynuie...

więcej

Czy ktoś z Was pamięta serial, który leciał w latach 90. około 19.00 bodajże, na tvp2 o rodzinie z 3. dzieci-matka, córka Ania i syn Rafał głuchoniemi, ojciec i druga córka słyszący. Wydaje mi się, że to prawdziwa rodzina była. Szalenie mi zależy na przypomnieniu sobie tytułu tego serialu. Ktoś zna/pamięta?...

Dla mnie jest to "Viper" (2-5 sezon, bo 1 i 6 są wg. mnie słabe), ale "Airwolf" (drugi serial, nie mylić z sezonem) też jest niezły.

bardzo chciałabym zobaczyc 3 seriale:korzenie1977,ballada o januszku i nieparzyści.To świetne produkcje a tak zapomniane.