Witam,
Poszukuję bajki, która najprawdopodobniej leciała w kinie cartoon network. To był rok 1990 któryś albo 2000 któryś (max. 2004). Bajka była pełnometrażowa. Była chyba o świętach Bożego Narodzenia, ale nie jestem pewna, więc proszę się tym nie sugerować. Był w niej taki mały błazen jako jeden z głównych postaci....
Według mnie prawie wszystkie nagrody były niezasłużone. Podobały mi się tylko zwycięstwa Logoramy, Bridgesa i Waltza. A jakie są Wasze odczucia?
Witam!!!
Szukam serial choc nie pamietam dokladnie o co chodz. Jest to serial SF i byl emitowany w latal 90 chyba na polscie. Pamietam z tego serialu ze glowna bohaterka byla kobieta i byla ze tak powiem lotnikiem.Walka toczyla sie z kosmitami takimi dziwnymi jak to na nich przystalo :D Nosili jakies Bio skawandry...
Wpisujcie tu seriale, które już powoli schodzą w cień zapomnienia... Mój:
Nieustraszony - ten serial był serialem mojego dzieciństwa, jednak teraz wypuścili jego reamek, który jest po prostu gniotem. Nieustraszony(1982 - 1986) jest teraz nie dość, że zapomniany przez tvp, to jeszcze przez młodych, szukających wiele...
Witam, poszukuję serialu tv, który kiedyś leciał chyba na Polsacie. Nie wiem dokładnie kiedy, ponieważ nie pamiętam, ale był on o mężczyźnie, który ginie potrącony przez metro, ale jego mózg zostaje ukradziony przez jednostkę rządową i wszczepiony w wyhodowane sztucznie super ciało. Jeśli ktoś podałby mi tytuł byłbym...
więcej
Witam! Oglądałem kiedyś na Polsacie pewien miniserial o takim detektywie. Akcja działa się w latach 40-50 XX wieku. Ów detektyw w ogóle nie wychodził z domu. Hodował orchideę i bezgranicznym chamem. Jaki był tytuł tego serialu?
Pozdrawiam!
Serial opowiadał o dziewczynie, która została oskarżona o zabójstwo.
Uciekła i zatrudniła się jako służąca w jakimś bogatym domu. Tam mieszkała
chyba babcia, dwójka dzieci i jakiś bogaty młodzian. Ta dziewczyna czasami
jak była sama w swoim pokoju to zakładała na rękę taką skarpetkę co jej
oczy i buzię dorobiła...
jak w temacie: szukam serialu, który był emitowany na TVP1 około 2003 roku w sobotę rano. Nie pamiętam tytułu, ale sam serial, o ile nic nie pomyliłam, był o bezrobotnym aktorze, który założył agencje detektywistyczną, ale nie za bardzo sam sobie radził ze sprawami, więc w pracy pomagał mu młody chłopak. Proszę,...
Witam
Ładne parę lat temu Polsat emitował serial młodzieżowy o nastolatkach. Typowa amerykańska szkoła średnia. Były tam oczywiście "popularne dziewczyny", wysportowani kolesie i "nieudacznicy"?. Wśród tych "mniej popularnych" była dziewczyna do tego bardzo ładna. Toczyła ona bój popularnego chłopaka. Właśnie ta mniej...