Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Fani Mody na sukces- łaczcie się!!! Poniżej link do petycji przeciwko zmiany emisji serialu z godz. 16.05 i 16.30 na 14.30 i 15.20
Jest juz ponad 3 tysiace podpisanych osó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://proca.pl/pokaz/4176/sprzeciw_wobec_zmiany_godziny_emisji_mody_na_sukces#l ink

Hey
Mozecie mi polecic jakies nie uglaskane, ciekawe seriale z brudnym klimatem bez zbednej cenzury w stylu "Rescue Me", "The Shield" czy "Breaking Bad" ?
Tylko nie dawajcie prosze czegokolwiek jak leci. Zadne House-y, Prison breaki czy losty mnie nie interesuja.
Maja byc dziwki, alkohol, narkotyki i ciekawe...

Poszukuje serialu mniej więcej było to tak:
miał 11 lub 12 odcinków
Serial opowiada jak na Ziemi pojawiają się tajemnicze znaki, które zwiastują nadejście antychrysta, głównymi bohaterami są jakaś zakonnica, która jeździ po świecie i dokumentuje dziwne znaki, które pojawiają się na całym świecie, a drugim bohaterem...

więcej

kiedyś w weekendy leciał taki serial o pewnej rodzinie.
była to rodzina wielodzietna i nie jestem pewna, ale chyba te wszystkie dzieci były adoptowane, wiem ze byli tak tacy blond bliźniacy.
kojarzy mi się że rodzice byli weterynarzami albo kimś takim, bo w domu mieli zwierzęta, jakieś papugi i takie tam.

nie jest...

więcej

co to jest za serial (może film), który jest na samym środku obrazka
http://episthemologie.files.wordpress.com/2009/09/top-tv-shows-power-image-jan09 1.jpg

chodzi mi o ten największy obrazek, gdzie jest dziewczyna pomiędzy dwoma chłopakami

bardzo proszę o odpowiedź!

Jest to chyba niemiecki serial. dziewczyna w dniu ślubu zostaje zdradzona przez narzeczonego. Ucieka w sukni ślubnej żeby zacząć nowe życie i trafia do jakiejś firmy chyba lotniczej i tam zaczyna prace:) jeżeli ktłóś zna tytuł prosze o odpowiedz

Poszukuje strony zagranicznejgdzie znajde najlepsze seriale te które dalej trwają i się skonczyły

Słuchajcie, był w latach bodaj przełomu 80/90 albo wczesny 90, TVP chyba 2 w godzinach wieczornych, serial o komandosach podczas drugiej wojny światowej, pamietam scenę w nocy przpływają cali na czarno pontonami na brzeg. Na początku w czołowce pojawiało się logo tygrysa, i taka mroczna muzyka z zaledwie paroma...

Co sądzicie o kanale AXN i AXN Crime i Sci-fi. Czy podoba wam się ich ramówka? Jakie waszym zdaniem można znaleźć tam ciekawe seriale i filmy.

kojarzycie może taki serial który zaczyna się w muzeum, jak jacyś 3 ludkowie jeżdzą na rolkach/wrotkach,
kustosz i goni, potem 2 uciekają, a 3 okazuje się terrorysta i podkłada bombę w muzeum, potem okazuje się,
że w muzeum coś zniknęło? dzięki za pomoc