Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Pamiętam, że rok temu nominacje leciały na BBC, wie ktoś czy w tym roku będzie podobnie? No i o której godzinie się zaczyna?

użytkownik usunięty

Witam. Wiem, że temat może się już powtarzać, ale ciężko jest mi znaleźć odpowiednie informacje. Czy ktoś z was mógłby mi polecić jakieś fajne anime(film-nie całą serie) typu Vampire Haunter D: Bloodline (z podobną kreską)? Może być również coś typu Vexille(,ale odpada wszystko z kreską podobną do Akiry).
Dzięki z...

w telewizji.Mój ranking filmów które dziś lecą. Może komuś się przyda.

1:"Hit Dnia: "Apollo13"(tvp1,godzina 22.30)
2:"Lawrence z Arabii"(lepszy niż Apollo lecz leci dopiero 0.50 w tvp1)
3:"Pocałunek smoka":(20.00 Polsat)
4:"Arlington Road" (22.00 Polsat)

Leci także w tvp1 o 20.20 Dokument"Towarzysz generał" o...

więcej

Poszukuję nazwy pewnego serialu.

Był emtitowany za czasow mojej podstawowki. Najprawdopodobniej bylo to mniej wiecej w latach 1996-2000. Wydaje mi się, że był to pragram TVP 1, ale mogl to byc TVN zaraz po swoim powstaniu.
Kolo godziny 14 lecial cykl programow dla mlodziezy. Pierwszy lecial TEN SERIAL, a zaraz za...

więcej

Witam poszukuje ciekawych seriali, które mógłbym zacząć oglądać na dłuższą metę.Seriale nie mogą być nudne i muszą wciągać. Podam kilka seriali, które aktualnie oglądałem i uważam je za bardzo dobre.
-Dexter
-LOST
-Twin Peaks
-Breaking Bad
-Detektyw Monk
-One Tree Hill
-Trawka
-Kompania braci
-Domowy front...

który z tych trzech seriali since fiction najbardziej polecacie?

Z samozaparciem wartym tysiąc razy lepszej sprawy obejrzałam 4 pierwsze odcinki tego serialu niby związanego z Gwiezdnymi wrotami. Z nadzieją, że coś wreszcie z tego się wykluje. Kto go zrobił? Bo ekipa go realizująca na pewno nie miała nic wspólnego z twórcami poprzednich dwu seriali. Kto pisał scenariusze?... Kto...

użytkownik usunięty

nie przepadam za tym programem pan Pietras zachowuje się jak by zjadł
wszystkie rozumy a przecież jest dorosłym człowiekiem i nie powinien się
tak zachowywać

Sprawy Inspektora Morse'a", "Sprawa dla Frosta" i "Sprawy Inspektora Lynleya" to trzy brytyjskie seriale kryminalne o twardych i nieustępliwych inspektorach śledczych. Pytanie: który z tych seriali jest najlepszy i dlaczego? Ja stawiam na Lynleya. Bo moim zdaniem Morse Thawa to ciepła klucha, Frost Jasona jest po...

poszukuje tytulu filmu animowanego, nie pameitam czy byl to film pelnometrazowy czy serial. Jego akcja toczyla sie na planecie, ktora miala ksztalt gwiazdy, a jej mieszkancami byli (bodajze) 12 znakow zodiaku. Planeta, choc mala, byla bogato "zabudowana" w rozne ciekawe miejsca, jakies tecze, wodospady, chyba domki...