Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Są powtórki w TVN Style. Ogląda ktoś?

PS.
Wie ktoś jak się nazywał telewizyjny program Marka Niedźwiedzkiego?

1. serial animowany o Arsene lupin. Leciał na minimaxie pod koniec lat 90.
był z polskim dubbingiem. W pierwszym odcinku pojawił się Sherlock Holmes.
miał około 20 odcinków.

2. serial o zorro nie ten z lat 50. puszczany na TVP, był puszczony w
wakacje 1996 na polsacie, później w 1997 na polsacie 2. W ostatnich...

więcej

Szukam serialu z gatunku Sci-Fi był kiedyś nadawany na TVP1 serial jest produkcji USA o kosmitach którzy przylatują na ziemię mają takie wielkie głowy jedne z nich ma na imię dan do ochrony ich zostaje wyznaczonych dwóch ziomków jeden chińczyk i drugi biały dostają od kosmitów takiego robala na przedramię który strzela...

więcej

Czy ktoś wie na którym kanale na Sopcast i czy w ogóle będzie można obejrzeć na żywo Złote Globy? Jeśli tak o której godzinie czasu polskiego?

Witam,

Od dłuższego czasu szukam tytułu serialu, który oglądałem w dzieciństwie w TVP. Opowiadał losy 4 bohaterów, m.in. kobiety, która zajmowała się zwierzętami morskimi, lekarza i ekstremalnego ekologa. Byli kimś pomiędzy szpiegami a agentami.
Jeśli ktoś wie, o jakim serialu mówię, będę bardzo wdzięczny za...

...czyli gdzieś w pierwszej połowie lat 90. Na TVP2(?) leciał pewien serial którego akcja skupiała się na jakiejś stacji telewizyjnej w latach 50(?).

Pamięta ktoś tytuł tej produkcji?

Witam poszukuję autora ew. muzyki do tej reklamy. W reklamie pojawiały się poszczególne modele tejze marki min p. Baranowskiego jakiegoś vana i chyba Gajos również. W tle słychać wyraźnie kotły orkiestry symfonicznej główny motyw to chyba skrzypce

Witam,
otóż kilka lat temu (mogło to być w latach 2003-2007) oglądałem film który opowiadał o chłopcu/mężczyźnie który był uzależniony od narkotyków do tego stopnia, że w pewnym momencie zaczął okradać swoją matkę i wynosić rzeczy z domu. Matka oczywiście nic poczatkowo się nie domyślała. Tylko tyle pamiętam z tego...

więcej

Ta ramówka to jest kpina. Najlepsze (najambitniejsze) filmy puszczane są po 23. Jak tu płacić abonament wobec takiej ignorancji?

Zna ktoś może co to za nutka jest w 40 minucie tego odcinka?? Strasznie mi sie spodobała przeszukałem cały internet ale nie znalazłem. Jest ktos wstanie mi pomóc?? Za pomoc z góry thx ;]