Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Który waszym zdaniem jest lepszy? Oba seriale są wg mnie rewelacyjne, na wysokim poziomie.. 2 seriale kryminalne: który z nich jest lepszy? (proszę o konkretne odpowiedzi ;)

Mam wielką nadzieję,że w końcu jakaś stacja telewizyjna wyemituje serial Amerykańskie nastolatki -YOUNG AMERICANS Z 2000 ROKU,mogę tylko trochę obejrzeć urywki na youtubie ale to za mało-a może ktoś wie,gdzie mogę ten film kupić,czasem można natrafić na serie filmów.W serialu występuje m.in. Ian Somerhalder .Również...

więcej

Pamiętam, że rok temu nominacje leciały na BBC, wie ktoś czy w tym roku będzie podobnie? No i o której godzinie się zaczyna?

użytkownik usunięty

Witam. Wiem, że temat może się już powtarzać, ale ciężko jest mi znaleźć odpowiednie informacje. Czy ktoś z was mógłby mi polecić jakieś fajne anime(film-nie całą serie) typu Vampire Haunter D: Bloodline (z podobną kreską)? Może być również coś typu Vexille(,ale odpada wszystko z kreską podobną do Akiry).
Dzięki z...

w telewizji.Mój ranking filmów które dziś lecą. Może komuś się przyda.

1:"Hit Dnia: "Apollo13"(tvp1,godzina 22.30)
2:"Lawrence z Arabii"(lepszy niż Apollo lecz leci dopiero 0.50 w tvp1)
3:"Pocałunek smoka":(20.00 Polsat)
4:"Arlington Road" (22.00 Polsat)

Leci także w tvp1 o 20.20 Dokument"Towarzysz generał" o...

więcej

Poszukuję nazwy pewnego serialu.

Był emtitowany za czasow mojej podstawowki. Najprawdopodobniej bylo to mniej wiecej w latach 1996-2000. Wydaje mi się, że był to pragram TVP 1, ale mogl to byc TVN zaraz po swoim powstaniu.
Kolo godziny 14 lecial cykl programow dla mlodziezy. Pierwszy lecial TEN SERIAL, a zaraz za...

więcej

Witam poszukuje ciekawych seriali, które mógłbym zacząć oglądać na dłuższą metę.Seriale nie mogą być nudne i muszą wciągać. Podam kilka seriali, które aktualnie oglądałem i uważam je za bardzo dobre.
-Dexter
-LOST
-Twin Peaks
-Breaking Bad
-Detektyw Monk
-One Tree Hill
-Trawka
-Kompania braci
-Domowy front...

który z tych trzech seriali since fiction najbardziej polecacie?

Z samozaparciem wartym tysiąc razy lepszej sprawy obejrzałam 4 pierwsze odcinki tego serialu niby związanego z Gwiezdnymi wrotami. Z nadzieją, że coś wreszcie z tego się wykluje. Kto go zrobił? Bo ekipa go realizująca na pewno nie miała nic wspólnego z twórcami poprzednich dwu seriali. Kto pisał scenariusze?... Kto...

użytkownik usunięty

nie przepadam za tym programem pan Pietras zachowuje się jak by zjadł
wszystkie rozumy a przecież jest dorosłym człowiekiem i nie powinien się
tak zachowywać