Czy ktoś z was zna się może na amerykańskich serialach. Musze napisać jakiś esej na temat różnic między polskimi a amerykańskimi mediami. Wybrałam seriale, ale nic na ten temat nie wiem, nie inetresuje się mediami i dlatego też się na tym nie znam. Jeżeli może mi ktoś pomóc będe bardzo wdzięczna!:)
Zasady:
* Każdy serial zaczyna z 30 punktami.
* W jednym poście możemy "uratować" i "zabić" jeden serial.
* Przy "ratowanym" serialu piszemy SAVE i dodajemy 2 punkty natomiast przy "zabijanym" piszemy KILL i odejmujemy 2 punkty. W chwili gdy serial uzbiera 60 punktów idzie do Hall of Fame, a gdy liczba punktów...
Witam
Jeśli ma ktoś ochotę spotkać się z gwiazdami telewizji i estrady oraz wziąć udział w aukcji charytatywnej polecam artykuł http://interia360.pl/polska/artykul/spelniamy-marzenia-najmlodszych,28735
24.12.2009
TVP1:
- Dwaj bracia 20.05
- Przysięga szeryfa 23.45
- Jakaś Wigilia z Chopiniem przez większość dnia
TVP2:
- Gra o miłość 23.15
- Reszta dnia to kolędy z krawczykiem i Laskowik
Polsat:
- Kevin sam w domu 19.30
- Wesołych świąt 21.35
- Kosiarz umysłów 23.35
- Kosiarz umysłów II...
Przed chwilą się zaczął pierwszy odcinek, naprawdę polecam, bo to bardzo
dobry serial. Nie należy może do gatunku 'lekko i przyjemnie', ale to jest
właśnie jego zaletą.
witam we
wtorek tj 08/12/2009 na kanale nFILM HD jest do obejrzenia własnie
Uciekinier w wersji HD to żadkość taki jak na ten film jeszcze w HD :)
takze informuje sympatyków Arnolda
pozdrawiam
chodzi mi o serial gdzie prechistoryczne zwierzeta przedostawały się przez portal do normalnego swiata i pamiętam jakąś babke gdzie miała te jakies zwierze i miała tak ciepło w mieszkaniu i chodziła majtkach tyle pamiętam wie ktos
Lecial z 3-4lata temu z tego co pamietam bylo to na RTL7. Serial emitowany byl w poludnie cos kolo 15. Nie wiem mozliwe ze byl krecony w Angli gdyz aktorzy mieszkali w takiej dzielnicy podobnej do angielskiej. Glowni aktorzy to byla urocza blondynka i mezczyzna ktory byl z tego co pamietam policjantem albo kims...
W Polskich serialach i filmach na antenie bez przerwy te same pyski Niedobrze mi się robi.Obejrzałem jeden,drugi,trzeci serial i mi się role popieprzyły.Przecież tylu aktorów czeka na odkrycie...telewizor dzisiaj leci przez okno:):)
witam szukam filmu chyba z lat 90.Film jest o miłości nastolatki do faceta który jest (chyba)ścigany przez policje dostaje od kumpla nowe papiery i wyjeżdza . Poznaje mieszkająca w przyczepie razem z nastoletnia siostra striptizerkę która jest nim zainteresowana ale on woli jej młodsza siostrę. Ta siostra ma psa...