Tak mi właśnie przyszło do głowy...co by było , gdyby tak nakręcić w Polsce serial- tylko o tematyce miłosnej-
łącząc najpopularniejsze filmy w tym gatunku. Weźmy np. Danutę Stenkę z " Nigdy w życiu",
Grażynę Wolszczak z " Ja Wam pokażę" , Agnieszkę Grochowską z "Tylko mnie kochaj" i Annę Dereszowską z "
Nigdy...
witam
Poszukuje pewnego serialu. Pamiętam tylko tyle, że opowiadał on o kosmitach kontrolujących ludzi za pomocą jakichś robaków, które umieszczane były w okolicy kręgosłupa, a jedynym sposobem ich usunięcia było wstrzykiwanie w tą okolicę mleka :p, wiem że akcja toczyła się w latach 50 lub 60 XX wieku i powiązane...
Witam! :)
Mam nadzieje że ktoś mi pomoże... szukam nazwy serialu który był emitowany kilka lat temu w TV (chyba na POLSACIE) o czarnoskórym rodzeństwie (była ich spora gromadka). Ich rodzice zmarli i aby nie trafić do domu dziecka najstarszy brat przebierał się za ich ciocię.
Może pamięta ktoś co to za serial? ;>
Oto nowa zabawa, która polega na wymyślenie fabułę i tytułu serialu, dopasować polskich aktorów do naszych bohaterów itp.
A to mój pomysł:
Smak młodości
Severyn "Sev" Sagrzewski mieszka wraz z ojcem Erykiem - bogatym biznesmenem, który posiada sieć hoteli i restauracji w Polsce i Europie oraz z ciocią...
Oglądałam kiedyś na polsacie serial o dziewczynie, która robiła zdjęcia. To co pamiętam to to, że jej matka szyła sukienki czy coś w tym stylu. Przeprowadziły się do dużego miasta, chyba NY. Chyba jej siostra była modelką i współpracowała z jakimś fotografem. Ta dziewczyna miała brązowe włosy. Serial był na 99%...
Nie wiem czy był już taki temat, w każdym bądź razie ja skorzystałam z wyszukiwarki i nic nie znalazłam. Piszcie tytuły waszych ulubionych anime, i lub ulubionych bohaterów z anime.
U mnie są to:
Elfen Lied
Hetalia Axis Powers
Code Geass
Wolf's Rain
Death Note
z kolei do Bohaterów należą:
Gilbert Beilschmidt...
albo programie 2 tvp. Tytuł tej serii to "On the edge", były w niej pokazywane różnego rodzaju dyscypliny sportowe, w tle leciała ciekawa muzyka, jeśli ktoś posiada jakieś info na ww temat, proszę o odpowiedź.
Mam problem.Baaardzo spodobała mi się piosenka z reklamy tic tac.Tam gdzie ta pani stoi przed windą i robi przedziwne akrobacje z tic tac'ami;)
Serdecznie proszę o pomoc:P
WItam
czy ktoś z Was pamięta może taką prawdopodobnie japońską kreskówkę, która leciała w latach 90. w polskiej telewizji. Główną rolę odgrywały w niej 2 samochody, które oprócz tego że jeździły, to jeszcze potrafiły latać i pływać. Jedno z tych aut było czerwone i podobne nieco do forda mustanga. Będę bardzo...