Lubię programy podróżnicze. Cieszę się, że rodzi się w Polskiej tv na nie moda. Zaczeło się od Wojciecha Cejrowskiego i jego "Boso przez świat" nadawanego przez TVP. Narodział się popularnośc, była jakiaś tam międzynarodowa nagroda telewizyjan(złoty medal nawet), była oglądalność. A jak i oglądalność to i konkurencja...
więcejostatnio przerabiałem serial wojenny rok w piekle jest pierwsza klasa jestem posiadaczem 8 odcinków i wciągnołem się w ten nałóg oglądania po mimo tego że oglądałem już go wiele razy nadal serwuje sobie powtórki:-) chętnie bym odkupił kolejne odcinki od posiadacza jeśli takowy istnieje , a film głęboko polecę bo jest...
więcej
Witam wszystkich!
Inetresuje mnie zagadnienie, które seriale wydają się dla nas (Polaków) najciekawsze i z jakich powodów. W
celu rozjaśnienia tego pytania zachęcam gorąco do badania o naszych serialowych preferencjach. Ankietka jest
łatwa i przyjemna, ale znacząca, bo wasze odpowiedzi będą miały ogromną...
Leciał kiedyś taki serial o młodzieży, chyba na dwójce, dokładnie nie pamiętam o co tam chodziło ale była tam jedna charakterystyczna postać, nazywał się jakoś CHIP CARSON czy coś w tym stylu. Był robotem, bardzo szybko biegał i ratował przyjaciół z opresji. To leciało jak jeszcze jarałem się rowerem z komunii czyli...
więcej
Witam!
Szukam filmu którego akcja rozgrywa się w 60-tych latach zdaje się że w Australii. Główną rolę gra tam chłopak, podobny do młodego Mela Gibsona, i dziewczyna blondynka zakochują się w sobie w bardzo młodym wieku. Ona zachodzi w ciążę i chcą się pobrać ale matka dziewczyny namawia ją na usunięcie ciąży. On...
Cześć,
jakiś czas temu oglądałem w TV film o jakiejś dziewczynce, która startowała w konkursie (coś związanego z językiem, bodajże komisja podawała dane słowo, a ona musiała wyjaśnić co ono oznacza), początkowo uczyła się potajemnie u jakiegoś profesorka, bo ojciec czy matka jej nie pozwalali. Potem na pewnym etapie,...
Szukam serialu który leciał na tvp1 jakis 1-3 lata temu juz nie pamietam dokładnie opowiadal on o grupie młodych ludzi którzy się uczyli w szkole czy coś takiego i pamietam ze w 1 odcinku chyba mieli jakas impreze i mala grupa poszla na dach iz ebys ie popisac przed dziewczuna jakis chyba gruby chlopak sie popisywal i...
więcej
Witam. Może ktoś pamięta:
Był taki film gdzieś na początku lat 90tych, o dwójce dzieci, gdzie jedno dziecko miało przyjść do drugiego się bawić i zaczęło, jak mama tego drugiego nie widziała, niszczyć mu zabawki i ogólnie jakiś klimat trillera czy horroru, nikt nie wierzył temu dziecku, że to drugie dziecko jest...