Treść serialu opowiada o ludziach którzy umarli a następnie powrócili na ziemie w otoczeniu swoich najbliższych aby coś zmienić... ramy czasowe serialu to chyba coś koło lat 90'
Witam,
jakiś czas temu oglądałem jeden odcinek serialu jednak niestety nie pamiętam jaki był jego tytuł. Pamiętam jedynie pewne elementy fabuły.
Mianowicie na ziemie przylatują 3 roboty czy cos w tym stylu i jeden z nich zamienia się w kobietę. Potem okłamuje ona swojego męża który jest wysoko postawiona osobą. Po...
Witam kolegów, poszukuję serialu. Serial leciał 10-15 lat temu i opowiadał mniej więcej o kolesiu który zapadł w śpiączke i cała akcja toczyła sie w jego głowie tzn był niby w jakims innym swiecie (równoległym) i tam miał do wykonania różne zadania. W żaden sposób nie potrafie powiazac tego serialu z jakims aktorem i...
więcej
Tak mi właśnie przyszło do głowy...co by było , gdyby tak nakręcić w Polsce serial- tylko o tematyce miłosnej-
łącząc najpopularniejsze filmy w tym gatunku. Weźmy np. Danutę Stenkę z " Nigdy w życiu",
Grażynę Wolszczak z " Ja Wam pokażę" , Agnieszkę Grochowską z "Tylko mnie kochaj" i Annę Dereszowską z "
Nigdy...
witam
Poszukuje pewnego serialu. Pamiętam tylko tyle, że opowiadał on o kosmitach kontrolujących ludzi za pomocą jakichś robaków, które umieszczane były w okolicy kręgosłupa, a jedynym sposobem ich usunięcia było wstrzykiwanie w tą okolicę mleka :p, wiem że akcja toczyła się w latach 50 lub 60 XX wieku i powiązane...
Witam! :)
Mam nadzieje że ktoś mi pomoże... szukam nazwy serialu który był emitowany kilka lat temu w TV (chyba na POLSACIE) o czarnoskórym rodzeństwie (była ich spora gromadka). Ich rodzice zmarli i aby nie trafić do domu dziecka najstarszy brat przebierał się za ich ciocię.
Może pamięta ktoś co to za serial? ;>
Oto nowa zabawa, która polega na wymyślenie fabułę i tytułu serialu, dopasować polskich aktorów do naszych bohaterów itp.
A to mój pomysł:
Smak młodości
Severyn "Sev" Sagrzewski mieszka wraz z ojcem Erykiem - bogatym biznesmenem, który posiada sieć hoteli i restauracji w Polsce i Europie oraz z ciocią...
Oglądałam kiedyś na polsacie serial o dziewczynie, która robiła zdjęcia. To co pamiętam to to, że jej matka szyła sukienki czy coś w tym stylu. Przeprowadziły się do dużego miasta, chyba NY. Chyba jej siostra była modelką i współpracowała z jakimś fotografem. Ta dziewczyna miała brązowe włosy. Serial był na 99%...
Nie wiem czy był już taki temat, w każdym bądź razie ja skorzystałam z wyszukiwarki i nic nie znalazłam. Piszcie tytuły waszych ulubionych anime, i lub ulubionych bohaterów z anime.
U mnie są to:
Elfen Lied
Hetalia Axis Powers
Code Geass
Wolf's Rain
Death Note
z kolei do Bohaterów należą:
Gilbert Beilschmidt...