nie moge sobie przypomniec tytulu...w filmie byla taka nastolatka co mieszkala w domu z matka a jej ojciec byl kosmita i ona tak zatrzymywala czas stykajac palce wskazujace a uruchamiala stykajac dlonie :) i rozmawiala z ojcem za pomoca takiego trójkata swiecacego kurcze :) kojarzycie? dzieki z gory
Z seriali
komediowych cos w stylu: teoria wielkiego podrywu, rozowe lata 70, californication.
z s-f cos w stylu sga,sg1, sgu, firefly, bsg
najbardziej zalezy mi na komediowych bo ida nudne chlodne wieczory... :)
serial office i przyjaciele widzialem.
Witam,
Samego tytułu dokładnie nie pamiętam, ale opiszę co się działo. Na Ale Kino puszczali ten filmik kilka lat temu, nie pamiętam dokładnie. Niemniej :
Akcja rozpoczyna się w radiu, gdzie podstarzałego prezentera radiowego szef właśnie informuje o tym, iż jest to ostatnia jego audycja w życiu (w wyniku...
Emisja dzisiaj na tvn o godzinie 23 30:)Jeżeli chcecie to możecie tutaj opisać swoje wrażenia po obejrzeniu filmu.
POZDRAWIAM
Na TVN w niedziele o 20 leci film pod tytułem "Lawina" niby jak to powiedzieli "Wielka Europejska produkcja" a na filmwebie no nie mogę tego filmu znaleźć :/ Jest on gdzieś tutaj ?
Kiedyś dawno temu na polsacie w niedzielne przedpołudnie oglądałem film o grupie dzieciaków którzy zakładają klub i nazywają się klub potworów czy upiorów, nie pamiętam, ale głowę bym dał że taki był tytuł tego filmu, w tym filmie były najbardziej znane postacie z horrorów: Dracula, Frankenstein, Wilkołak i Mumia....
Czy uważacie przepych seriali za zbyt duży ? Ja bardzo. Chciałem się was zapytać, które seriale waszym zdaniem powinny zniknąć z telewizji. Moim zdaniem najlepiej by było jakby zdjęli M jak miłość, Na wspólnej, Klan, Plebania, liczę na wasze propozycję w tej sprawie. Mam wrażenie że już przesadzają z serialami. One...
Cześć. Szukam filmy sci-fi, gdzie na innej planecie znajduja sie różne prototypy robotów. Pierwsze, jak małe zwierzątka zabijające z pod ziemi, drugie to dzieci które mają wyuczone pewne kwestie w mowie i zachowaniu, trzecie to takie co juz sie nawet uczą same, cytują wiersze... Na końcu kobieta robot pomaga facetowi...
więcej