Z seriali
komediowych cos w stylu: teoria wielkiego podrywu, rozowe lata 70, californication.
z s-f cos w stylu sga,sg1, sgu, firefly, bsg
najbardziej zalezy mi na komediowych bo ida nudne chlodne wieczory... :)
serial office i przyjaciele widzialem.
Witam,
Samego tytułu dokładnie nie pamiętam, ale opiszę co się działo. Na Ale Kino puszczali ten filmik kilka lat temu, nie pamiętam dokładnie. Niemniej :
Akcja rozpoczyna się w radiu, gdzie podstarzałego prezentera radiowego szef właśnie informuje o tym, iż jest to ostatnia jego audycja w życiu (w wyniku...
Emisja dzisiaj na tvn o godzinie 23 30:)Jeżeli chcecie to możecie tutaj opisać swoje wrażenia po obejrzeniu filmu.
POZDRAWIAM
Na TVN w niedziele o 20 leci film pod tytułem "Lawina" niby jak to powiedzieli "Wielka Europejska produkcja" a na filmwebie no nie mogę tego filmu znaleźć :/ Jest on gdzieś tutaj ?
Kiedyś dawno temu na polsacie w niedzielne przedpołudnie oglądałem film o grupie dzieciaków którzy zakładają klub i nazywają się klub potworów czy upiorów, nie pamiętam, ale głowę bym dał że taki był tytuł tego filmu, w tym filmie były najbardziej znane postacie z horrorów: Dracula, Frankenstein, Wilkołak i Mumia....
Czy uważacie przepych seriali za zbyt duży ? Ja bardzo. Chciałem się was zapytać, które seriale waszym zdaniem powinny zniknąć z telewizji. Moim zdaniem najlepiej by było jakby zdjęli M jak miłość, Na wspólnej, Klan, Plebania, liczę na wasze propozycję w tej sprawie. Mam wrażenie że już przesadzają z serialami. One...
Cześć. Szukam filmy sci-fi, gdzie na innej planecie znajduja sie różne prototypy robotów. Pierwsze, jak małe zwierzątka zabijające z pod ziemi, drugie to dzieci które mają wyuczone pewne kwestie w mowie i zachowaniu, trzecie to takie co juz sie nawet uczą same, cytują wiersze... Na końcu kobieta robot pomaga facetowi...
więcej
Witam, od jakiegoś czasu maltretuje mnie świadomość istnienia kilku seriali które mi się podobały, jednakże za nic nie potrafię sobie przypomnieć tytułów.
Wszystkie 3 były anglojęzyczne, dwa z lat 90-tych chyba angielskie, jeden prawdopodobnie amerykański z okolic 2005 roku (ale to taka zgadywanka)
Pierwszy...