Każde wypowiedzenie jest godne uwagi,co myślicie nowych odcinkach,wrażenia z oglądania i to co chcecie powiedzieć;D
Jakieś 1,5 roku temu było głośno o serialu, ktory miał być rzeczywistym obrazem polskiej młodzieży. Czy jego produkcja została wstrzymana? Był to projekt bardzo głośno zapowiadany, a coś nic nie słychać, nie mowiąc już że nic nie widać. Czyżby pomysł nie wypalił??
Poszukuję motywu muzycznego z tego serialu , czasami się pojawia dośc rzadko.Nie wiem co to jest .Czasami ten motyw muzyczny był wykorzystywany w programie kryminalnym
Michała Fajbusiewicza "997" - może wiecie co to jest .Potrzebuję go do szkolnej inscenizacji teatralnej .Może możecie mi pomóc.Z góry dziękuję
Witam! Jakieś kilka lat temu (niestety nie pamiętam dokładnie, jak dawno), o ok 9-11 godz. na TVP2 emitowano odcinkowy zagraniczny program dokumentalny o inteligencji niemowląt i małych dzieci. Przykładowo robiono rożne eksperymenty pokazujący główny motyw programu "są mądrzejsze niż myślisz".
Proszę o pomoc w...
Był to serial o doktorze, któremu umarła żona. On przerowadził się z 2 dzieci do małego miasteczka. Pamiętacie??
Z góry dziękuje:)
kiedyś na tvp1 leciał film o kobiecie i mężczyźnie, którzy rozmawiali ze sobą tylko przez sieć, ale nigdy się nie widzieli. wysłali sobie swoje zdjęcia, ale obydwoj wysłali zamiast swoich zdjęć, to swoich przyjaciół. poznają się nie wiedząc, że się znaja, ale rowniez ustawiaja sie na spotkanie, ale ona wysyla swoja...
Z odległej przeszłości - dziecięctwa powraca do mnie taka scena widziana w tv:
ślub w kościele - para stoi przy ołtarzu.
Nagle panna młoda patrzy na swego lubego - a on ma taką paskudną twarz wielką bladą ze sterczącymi na wszystkie strony białymi włosami - taki podobny do Beetlejuice'a - ona jest przerażona ale...
Pamiętam, że podróżowali ciężarówką Tatra, taką nietypową (można ją zobaczyć pod linkiem http://www.primeportal.net/trucks/jan_rosecky/tatra_813_6x6_heavy_hauage_tractor /). Podczas jazdy suszyli ubrania i utknęli przed jakimś mostkiem, który okazał się za niski by pod nim przejechać.
Witam !! ;D
Oglądał może ktoś film "Ucieczka w Kosmos 2" ?? Jak tak to napewno przy napisach końcowych słyszeliście melodie. Więc zna ktoś może jej nazwę?
z góry dzięki za odpowiedzi. pozdo. ;D