Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Mam problem.Baaardzo spodobała mi się piosenka z reklamy tic tac.Tam gdzie ta pani stoi przed windą i robi przedziwne akrobacje z tic tac'ami;)
Serdecznie proszę o pomoc:P

WItam
czy ktoś z Was pamięta może taką prawdopodobnie japońską kreskówkę, która leciała w latach 90. w polskiej telewizji. Główną rolę odgrywały w niej 2 samochody, które oprócz tego że jeździły, to jeszcze potrafiły latać i pływać. Jedno z tych aut było czerwone i podobne nieco do forda mustanga. Będę bardzo...

Chodzi mi o tę muzyke w tle co jest grana na skrzycach nie o ciszę wszystkim dziękuje za pomoc

Witam. Przypomniało mi się dziś, jak z 5 albo 6 lat temu na kanale BBC w Polsce, gdzie niektóre programy miały polskie napisy (nie to co teraz) leciał pokręcony talk-show, czy coś w rodzaju programu rozrywkowego na scenie.

Brali w nim udział chyba 2 drużyny (głownie syn + matka, lub syn+ teściowa) i brali udział w...

więcej

Od kilku dni przy logo wyszukiwarki google pojawiają się obrazki postaci z Ulicy Sezamkowej z okazji jak głosi napis po najechaniu kursorem na logo 40 rocznicy pojawienia się programu . Były nogi Wielkiego Ptaka, oczy Ciasteczkowego potwora, Bert i Erni, Oscar, dziś Elomo. A jak wyczytałem rocznica przypada 10...

Poszukuję nazwy serialu, który z 10-15 lat temu był emitowany w RTL7 (bo chyba nie jeszcze TVN7...). Pamiętam tylko urywek z czołówki: pokazani są jaskiniowcy siedzący wokół ogniska. Nagle kamera się odsuwa i okazuje się, że to program w telewizji i pojawia się napis - nazwa serialu.
To jeden z horrorowych seriali...

Leciał gdzieś 4-5 lat temu. Opowiadał o pewnej rodzinie, gdzie ojciec był
bodajże historykiem. I oni przenosili się do czasów starożytnych, i tam
stawali się ówczesnymi postaciami, np. walczyli w walkach gladiatorów.
Błąka mi się ten serial w głowie, a kompletnie nie pamiętam tytułu.

Witam. Pamiętam czasy kiedy na TVNie leciały bajki. Szukam teraz tytułu jednej z nich i proszę o pomoc. Nigdzie nie mogę znaleźć tytułu. :( Chyba chodzi mi o tą samą co w tym temacie :
http://groups.google.com/group/pl.rec.film/browse_thread/thr...
- krótka bajka animowana, w jednym odcinku kilka strasznych...

Jakis czas temu byl emitowany w publicznej tv.Jednak w zaden sposob nie moge namierzyc tego dla mnie dziela,mianowicie akcja rozgrywa sie na jakis polnocnych krancach swiata,przyjezdza tam mloda dziewczyna z duzego europejskiego miasta prawdopodobnie z Paryza,nie pamietam dokladnie o co kaman ,bo owa dziewczyna robi na...

więcej

Szukam tytułu serialu animowanego emitowanego kilka lat temu na antenie TV
4

Akcja serialu miała miejsce w kosmosie (chyba na planetoidzie), emitowany
był o ok 6 rano od pon do piątku
Bohaterowie byli postaciami w stylu muppets show czyli ni byli animowani
lecz "kukłami" czy jakby to określić sam nie wiem...

więcej