Witam, od jakiegoś czasu maltretuje mnie świadomość istnienia kilku seriali które mi się podobały, jednakże za nic nie potrafię sobie przypomnieć tytułów.
Wszystkie 3 były anglojęzyczne, dwa z lat 90-tych chyba angielskie, jeden prawdopodobnie amerykański z okolic 2005 roku (ale to taka zgadywanka)
Pierwszy...
Witam , wypowiadajcie się tutaj na temat "Kuba Wojewódzki Show" i "Szymon Majewski Show" ... który według was jest lepszy i dlaczego.
Ja osobiście jestem wielbicielem programu Kuby Wojewódzkiego ... bardziej przybliża nam gosci .. można się co nieco o nich dowiedzieć. Pozatym daje szanse wystąpienia nieznanym...
Witam!
Mam problem i mam nadzieję, że mi pomożecie.
Jestem chory i chciałem obejrzeć jakieś ciekawe filmy. Pamiętam pewien film świąteczny emitowany na Polsacie kilka lat temu. Jest problem, bo nie pamiętam tytułu. Wiem tylko mniej więcej o czym on był.
A więc film opowiadał o młodym bogatym chłopcu, który pełnią...
Cześć. Słuchajcie, mam do was pytanie związane z serialem "Z archiwum X". A więc jak byłam młodsza [chodziłam może do 3 kl podstawówki] oglądałam ten właśnie serial ;) I pamiętam z niego tylko kilka odcinków, które teraz bardzo chciałabym jeszcze raz zobaczyć. Więc jeśli wiecie, jak się te odcinki nazywają, albo z...
W tym temacie niech każdy podaje nazwisko polskiego aktora, który nie ukończył 18 lat, a który jest jego zdaniem najbrzydszy. W jednej odpowiedzi wpiszcie jedno nazwisko.
Mój typ to Mikołaj Jasiński znany z roli Tomka w serialu "Twarzą w twarz".
Od niedawna wystartował nowy kanał dostępny na kanale 27 cyfrowego polsatu.Ciekawe materiały filmowe "Zza kamery" wywiady,odwiedziny na planie.Ciekawe filmy co sądzicie o tymże kanale?
Chodzi mi o jakieś dobre i przyjemne seriale z NASTOLETNIMI bohaterami. Może być fantastyczny albo zwyczajny obyczajowy. Tylko musi wciągać ;)
Liczę na was :D