szukam ciekawego anime które zainteresowało by mnie . Jestem otwarty na propozycje i czekam na odpowiedż
Serial ten był emitowany bodaj na TVP2 (w każdym razie w jakieś ogólnodostępnej telewizji), po 23, chyba w weekendy...
Zaczynał się od jakis tam błysków, i padał tekst "teraz zawładniemy twoim umysłem", i coś tam dalej...
Odcinki były nie powiązane ze sobą, trwały coś koło 30 minut, zawsze leciały dwa po sobie......
wiadomo, ze stacji tematycznych w Polsce nie stac na produkcje wlasnych seriali (za male wplywy reklamowe) wiec musza kupowac seriale produkowane (glownie w stanach). W sumie moze to i dobrze... :)
Ostatnio slyszalem ze AXN kupil "Flash forward" - super news bo to ma byc nastepca "Lost"
Ciekawe jestem ktore...
Z góry uprzedzam moderację, że temat powstał w odpowiednim dziale. Osoba której dotyczy nie kwalifikuje się do działu "ludzie kina".
Wszystko wyjaśnione w linku. http://www.zczuba.pl/zczuba/1,90957,7111529,Zczubelek_tygodnia__Plaskacz_Tomka_I wana.html
Osobiście obstawiłem zaprawionego plaskacza, pana Oliwę....
..mniej więcej to (na pewno to imię) krzyczał jeden z głównych bohaterów starego serialu anime, który leciał wieeeeeki temu na poloni (albo innym, zapomnianym przez bogów, kanale ;))..
w pamięci mam to, że fabuła obijała się o jakąś wojnę dwóch ras i jedni mieli skrzydła..
tyle pamiętam, a czy ktoś pamięta tytuł...
od jakiś 3 lat i idzie mi beznadziejnie. Pomyślałam, że spróbuję tutaj ;).
Nadana została ona z okazji świąt Bożego Narodzenia na TVP1. Zapewne jeszcze w latach 90... taaak robi się coraz trudniej. Traktowała o biednej kotce umaszczenia czarno-białego, którą poniżali pijacy i ogólnie była nieszczęśliwa. Jednak miała...
Witam
Szukam tytułu filmu ściśle związanego z opowieściami Braci Grimm. Film jest stary, ale w kolorze. W filmie ukazana jest historia braci, którzy (z tego co pamiętam) muszą wymyślić jakieś ciekawe historie dla jakiejś wysoko postawionej persony, ale brak im weny.... trafiają do chatki starej babki i chyba jeden z...
Był to horror, widziałem go dawno temu jak jeszcze mleko pod nosem miałem , keidy to było hoho, fabuła przedstawiała się mniej więcej w taki sposób:
w jakimś miasteczku XXXX pewnien rolink usunął obelisk ze swojego pola, niestety pod obeliskiem była uwięziona bestia coś jak Goro z mortal kombat, 4 rączki i takie...
Poszukuję bajki, nadawanej jako wieczorynka, jakieś 5/7 lat temu. Animacja była podobnie zrobiona do tej : http://www.youtube.com/watch?v=6utDdnJxB9c
W rozpoczęciu zawsze był las, ukazany z góry, na środku polana i domek, bohaterowie byli dość "dziwni", chyba jakieś stwory z lasy, z wody, takie polskie nimfy, nasuwa...
Nie pamiętam dokładnie kiedy leciał ten serial ale dobre z 8 lat temu! Opowiadał o amerykańskiej rodzinie. Matka ojciec i dwoje dzieci córka i syn. córka miała najlepszą przyjaciółkę, ona ta przyjaciółka chodziła z przystojniakiem z tej szkoły! Pamiętam scenę gdzie po koncercie główna bohaterka całowała się z tym...