Kiedyś dawno temu na polsacie w niedzielne przedpołudnie oglądałem film o grupie dzieciaków którzy zakładają klub i nazywają się klub potworów czy upiorów, nie pamiętam, ale głowę bym dał że taki był tytuł tego filmu, w tym filmie były najbardziej znane postacie z horrorów: Dracula, Frankenstein, Wilkołak i Mumia....
Czy uważacie przepych seriali za zbyt duży ? Ja bardzo. Chciałem się was zapytać, które seriale waszym zdaniem powinny zniknąć z telewizji. Moim zdaniem najlepiej by było jakby zdjęli M jak miłość, Na wspólnej, Klan, Plebania, liczę na wasze propozycję w tej sprawie. Mam wrażenie że już przesadzają z serialami. One...
Cześć. Szukam filmy sci-fi, gdzie na innej planecie znajduja sie różne prototypy robotów. Pierwsze, jak małe zwierzątka zabijające z pod ziemi, drugie to dzieci które mają wyuczone pewne kwestie w mowie i zachowaniu, trzecie to takie co juz sie nawet uczą same, cytują wiersze... Na końcu kobieta robot pomaga facetowi...
więcej
Witam, od jakiegoś czasu maltretuje mnie świadomość istnienia kilku seriali które mi się podobały, jednakże za nic nie potrafię sobie przypomnieć tytułów.
Wszystkie 3 były anglojęzyczne, dwa z lat 90-tych chyba angielskie, jeden prawdopodobnie amerykański z okolic 2005 roku (ale to taka zgadywanka)
Pierwszy...
Witam , wypowiadajcie się tutaj na temat "Kuba Wojewódzki Show" i "Szymon Majewski Show" ... który według was jest lepszy i dlaczego.
Ja osobiście jestem wielbicielem programu Kuby Wojewódzkiego ... bardziej przybliża nam gosci .. można się co nieco o nich dowiedzieć. Pozatym daje szanse wystąpienia nieznanym...
Witam!
Mam problem i mam nadzieję, że mi pomożecie.
Jestem chory i chciałem obejrzeć jakieś ciekawe filmy. Pamiętam pewien film świąteczny emitowany na Polsacie kilka lat temu. Jest problem, bo nie pamiętam tytułu. Wiem tylko mniej więcej o czym on był.
A więc film opowiadał o młodym bogatym chłopcu, który pełnią...
Cześć. Słuchajcie, mam do was pytanie związane z serialem "Z archiwum X". A więc jak byłam młodsza [chodziłam może do 3 kl podstawówki] oglądałam ten właśnie serial ;) I pamiętam z niego tylko kilka odcinków, które teraz bardzo chciałabym jeszcze raz zobaczyć. Więc jeśli wiecie, jak się te odcinki nazywają, albo z...