Od dziś ludzka pora emisji <lol>
19:05 TVN Siedem
Wg opisów z innych stron startuje 1 i 2 sezon.
Ale wszędzie opisy są rozbieżne, więc się przekonamy wieczorem:)
:D
chodzi o brytyjski miniserial z lat 90-tych lub wczesnych dwutysięcznych. Przeciętna kobieta w okolicach 40-tki mieszkająca gdzieś na Wyspach wygrywa w loterii 25 milionów funtów. Wygraną jednak pozostawia w tajemnicy przed mężem, właścicielem bankrutującej firmy. Postanawia za te pieniądze pomóc mu w tajemnicy przed...
więcejOgromna prośba do ludzi z dobrą pamięcią. Kilka lat temu przez meczami Ligi Mistrzów emitowana była reklama Forda ze świetną muzyką. W reklamie tej na poczatku ukazane było ciche miasteczko i muzyka tez była spokojna, później pojawia się auto (i ludzie jeszcze jeździli na skuterach z biało-niebieskimi flagami)i...
Proszę o pomoc - oglądałam kiedyś pilot serialu, który zapowiadał się super ale nie mogę sobie przypomnieć tytułu. Akcja szła tak: Kobieta, w trakcie jakiejś akcji wojskowej w byłym ZSRR zostaje zarażona wirusem a jej oddział ginie. Ona nabiera super mocy: super prędkość, super siła i takie tam... Wojsko ją...
witam
poszukuję filmy w którym nastolatek chcąc uratować dziewczynę przed chyba innymi kosmitami ale tego nie jestem pewna zmienia się w kogoś takiego w żółto czarnej zbroji i ma długie dredy. na koniec odkrywa że w kopalni jest jego statek kosmiczny a on jest kosmitą.
Witam.
Jeśli byłby ktoś taki uprzejmy i mi przypomniał jaki tytuł miał serial, który kiedyś leciał na Polsacie przed Gotowymi na wszystko?
Mi chodzi po głowie tytuł Tytani ale nie mogę znaleźć żadnych informacji :/
Akcja rozgrywała się w bogatym środowisku, był tam duży dom, pełno intryg, itd. Mało to mówi, ale...
W tym temacie proponuję robić listę specjalną. Chodzi o to, że konkretne filmy i seriale w obojętnie jakiej telewizji dano do przeczytania konkretnym lektorom. No i chodzi o to, że niejeden z nich był absolutnie źle dobrany. Moje typy:
Stanisław Olejniczak (TVP)
1.Incydent (1997) reż. Jonathan Mostow
2.Red Rock...
Niedawno wracajac z uczelni, uslyszalem w pociagu dyskusje 3 facetow nt temat losowan Lotto. Jeden przekonywal pozostalych ze nikt uczciwy nie wygra bo wszystko jest nagrane wczesniej a wyniki podawane znajomym/wybranym ludziom. np znajomym prezesow itp. Po jakims czasie nagranie jest odtwarzane i pod logiem Polshitu...
więcej