Czyli na co czekamy po wakacyjnej przerwie.
Wiadomo, nowe perypetie pana doktora przeniosą nas do psychiatryka, co jest wyjściem wręcz genialnym po tym jak cała formuła brnęła nieco w stagnację. Panowie scenarzyści już nie raz udowodniali, że wiedzą co robią, także sądzę, że wszystko będzie grejt.
Cóż, dla...
Szukam dokumentu który leciał jakieś 2 miesiące temu na TVN24( chyba) , o gościu z Anglii o ksywce "Poborca" mieszkającym w okolicach Birmingham, którego zajęciem było wymierzanie sprawiedliwości. Ludzie zgłaszali się w sprawie pobić, napadów na sklepy , kradzieży do niego a nie na policje. Szczególnie ścigał zaś...
Dzień Dobry!
Jakiś czas temu(chyba pod koniec czerwca) na jednej z stron z newsami(chyba
media2.pl) przeczytałem artykuł odnośnie jesiennej ramówki TVP(nie wiem czy
TVP1 czy TVP2.
W samym tekście była mowa o nowym serialu, w którym akcja dzieje się
podczas II WŚ, a głównymi bohaterami są ludzie ratujący...
witam! czy zna ktoś tytuł remixu z trzeciego odcinka pierwszej serii serialu "Queer as folk", wersja brytyjska, ok. 17:25 min. serialu. Są tam chyba dwa utwory, kiedy Stevart z przyjaciółmi obserwuje osoby na parkiecie, a następnie kiedy zaczyna tańczyć z dwoma mężczyznami. Niestety nie znalazłem strony, która...
Zapraszam wszystkich do zabawy przyznania polskim serialom Złote Maliny. Najpierwsz proszę o nominację podrzucacie mi na gg (3875772) lub na moją stronkę jakieś propozycję (dlaczego na gg i na moją stronkę żeby było zaskoczenie i tajemnica..) Jak zabawa odniesie sukcesik to w ciągu 2 tygodni, tygodnia podam nominację i...
więcej
Witam mam wielką prośbę do wszystkim. Szukam tytułu bajki z dziecinstwa. Pamietam tylko niektóre szczegóły z niej co moze stanowczo utrudnić jej odnalezienie;/. Pamietam, że jest to pełometrażówka.
Otóż jest to bajka o Kosmicznym króliku żołnierzu (?) który gdzies tam w kosmosie walczy z czymś tam. Z drugiej jakby...
jak nazywa sie piosenka z reklamy crunships ta z tymi policjantami i tymi chłopakami ???? i jak nazywa sie piosenka z reklamy netii ta co ten samochód tak skręca raz w lewo raz w prawo
Witam. Kiedyś (chyba przed wakacjami) na TVN Turbo leciał program, w którym
pokazywali akcje polskich antyterrorystów - czy ktoś pamięta jego nazwę?
Z góry dzięki...
Szukam numeru/tytułu odcinka w którym Lorelei przypomina sobie jak zaszła w ciążę- pamiętam takie czarno-białe retrospekcje z nastoletnią Lorelei.
Może ktoś podpowie???