Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jakiś rok temu widziałam pewien serial ale nie moge sobie przypomnieć nazwy. Mam nadzieję, że wy mi pomożecie. Otóż akcja rozgrywa się w cyrku (w sumie oni ciągle się przenoszą z tym cyrkiem :) ), jeden z aktorów (ten który gra "szefa" cyrku) jest karłem. Acha i jeszcze jeden facet ma kuleje. Tyle tylko pamiętam....

Pierwszy odcinek drugiej serii w czwartek (10 września) o 20.20 w TVP1.

Witam!

Serial leciał na Polsacie pod koniec lat 90-tych (byłem wtedy jeszcze w podstawówce), i opowiadał o policjantach wśród, których byli także kosmici. Głównymi bohaterami byli starszy policjant i jego młodszy partner.
Ten serial, to nie "Ziemia: Ostatnie Starcie" jak coś.

użytkownik usunięty

Witam. :)
Właśnie skończyłem oglądać ostatni już sezon "Skazanego na śmierć", bardzo mnie wciągnął, pewnie większość z Was, też widziała ten serial.
Chcę się zabrać za kolejny, że się tak wyrażę 'genialny' serial i chciałbym się poradzić.
Z góry dzięki za odpowiedzi.
Pozdrawiam.

Wie ktos jak sie nazywa facet ktory mowi w tej reklamie? Bardzo charakterystyczny glos.

Dla wszystkich zainteresowanych rusza nowa seria serialu Skazany Na Śmierć dziś o 20:00 na polsacie.

Niestety nie pamiętam zbyt wielu szczegółów, ale może ktoś mi pomoże.
Była to komedia romantyczna o [chyba] dwójce przyjaciół - chłopak i dziewczyna.[i dziewczyna była w nim zakochana, ale on latał za inną *lol*] I oni mieszkali naprzeciwko siebie i pamiętam, że chyba na koniec on skoczył do niej na balkon...
bardzo...

więcej

Przepraszam bardzo, czy normalną praktyką w TVP Kultura jest urywanie filmów reklamami tuż przed jego końcem i nie pokazywanie zakończenia filmu? Czy to jakaś dodatkowa atrakcja? Misja kulturalna mająca na celu NIE WIADOMO CO, czy po prostu wkurwianie widzów? Dziś na TVP Kultura oglądałem (trudno powiedzieć, że...

witam, to moj pierwszy post nas tym forum.
jakies dwa lata temu widzialem film w kocham kino, ktory mnie urzekl.
niestety nie pamietam ani tytulu, ani rezysera. wiem jedynie ze producja
byla francuska lub belgijska. przeszukalem katalog i nie zauwazylem go
tutaj. moze ktos mi pomoze?
postaram sie przyblizyc...

mam problem ze zdobyciem serialu 'Wszyscy kochają Raymonda' jest to serial przy którym [dopóki był dostępny w tv puls] można było się pośmiać i zrelaksować.Może ktoś posiada ten serial na cd ?.Myślę że nie jestem jedynym fanem tego serialu