Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Ogromna prośba do ludzi z dobrą pamięcią. Kilka lat temu przez meczami Ligi Mistrzów emitowana była reklama Forda ze świetną muzyką. W reklamie tej na poczatku ukazane było ciche miasteczko i muzyka tez była spokojna, później pojawia się auto (i ludzie jeszcze jeździli na skuterach z biało-niebieskimi flagami)i...

Proszę o pomoc - oglądałam kiedyś pilot serialu, który zapowiadał się super ale nie mogę sobie przypomnieć tytułu. Akcja szła tak: Kobieta, w trakcie jakiejś akcji wojskowej w byłym ZSRR zostaje zarażona wirusem a jej oddział ginie. Ona nabiera super mocy: super prędkość, super siła i takie tam... Wojsko ją...

Którego bohatera lubicie najbardziej?

witam
poszukuję filmy w którym nastolatek chcąc uratować dziewczynę przed chyba innymi kosmitami ale tego nie jestem pewna zmienia się w kogoś takiego w żółto czarnej zbroji i ma długie dredy. na koniec odkrywa że w kopalni jest jego statek kosmiczny a on jest kosmitą.

Witam.
Jeśli byłby ktoś taki uprzejmy i mi przypomniał jaki tytuł miał serial, który kiedyś leciał na Polsacie przed Gotowymi na wszystko?

Mi chodzi po głowie tytuł Tytani ale nie mogę znaleźć żadnych informacji :/

Akcja rozgrywała się w bogatym środowisku, był tam duży dom, pełno intryg, itd. Mało to mówi, ale...

więcej

W tym temacie proponuję robić listę specjalną. Chodzi o to, że konkretne filmy i seriale w obojętnie jakiej telewizji dano do przeczytania konkretnym lektorom. No i chodzi o to, że niejeden z nich był absolutnie źle dobrany. Moje typy:

Stanisław Olejniczak (TVP)

1.Incydent (1997) reż. Jonathan Mostow
2.Red Rock...

więcej

Niedawno wracajac z uczelni, uslyszalem w pociagu dyskusje 3 facetow nt temat losowan Lotto. Jeden przekonywal pozostalych ze nikt uczciwy nie wygra bo wszystko jest nagrane wczesniej a wyniki podawane znajomym/wybranym ludziom. np znajomym prezesow itp. Po jakims czasie nagranie jest odtwarzane i pod logiem Polshitu...

więcej

Jakoś przegapiłem reklamy zapowiadające wielkie kinowe hity (cóż za ironia).

Poproszę o dokładną datę, nazwę kanału i tytuł zapowiadanego filmu. Z ogółów wiem, że w październiku będzie na Polsacie Ja, robot i jakiś polski film.

Czyli na co czekamy po wakacyjnej przerwie.

Wiadomo, nowe perypetie pana doktora przeniosą nas do psychiatryka, co jest wyjściem wręcz genialnym po tym jak cała formuła brnęła nieco w stagnację. Panowie scenarzyści już nie raz udowodniali, że wiedzą co robią, także sądzę, że wszystko będzie grejt.

Cóż, dla...

Szukam dokumentu który leciał jakieś 2 miesiące temu na TVN24( chyba) , o gościu z Anglii o ksywce "Poborca" mieszkającym w okolicach Birmingham, którego zajęciem było wymierzanie sprawiedliwości. Ludzie zgłaszali się w sprawie pobić, napadów na sklepy , kradzieży do niego a nie na policje. Szczególnie ścigał zaś...