Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Był to horror, widziałem go dawno temu jak jeszcze mleko pod nosem miałem , keidy to było hoho, fabuła przedstawiała się mniej więcej w taki sposób:

w jakimś miasteczku XXXX pewnien rolink usunął obelisk ze swojego pola, niestety pod obeliskiem była uwięziona bestia coś jak Goro z mortal kombat, 4 rączki i takie...

Poszukuję bajki, nadawanej jako wieczorynka, jakieś 5/7 lat temu. Animacja była podobnie zrobiona do tej : http://www.youtube.com/watch?v=6utDdnJxB9c

W rozpoczęciu zawsze był las, ukazany z góry, na środku polana i domek, bohaterowie byli dość "dziwni", chyba jakieś stwory z lasy, z wody, takie polskie nimfy, nasuwa...

więcej

Nie pamiętam dokładnie kiedy leciał ten serial ale dobre z 8 lat temu! Opowiadał o amerykańskiej rodzinie. Matka ojciec i dwoje dzieci córka i syn. córka miała najlepszą przyjaciółkę, ona ta przyjaciółka chodziła z przystojniakiem z tej szkoły! Pamiętam scenę gdzie po koncercie główna bohaterka całowała się z tym...

użytkownik usunięty

Od dziś ludzka pora emisji <lol>
19:05 TVN Siedem
Wg opisów z innych stron startuje 1 i 2 sezon.
Ale wszędzie opisy są rozbieżne, więc się przekonamy wieczorem:)
:D

chodzi o brytyjski miniserial z lat 90-tych lub wczesnych dwutysięcznych. Przeciętna kobieta w okolicach 40-tki mieszkająca gdzieś na Wyspach wygrywa w loterii 25 milionów funtów. Wygraną jednak pozostawia w tajemnicy przed mężem, właścicielem bankrutującej firmy. Postanawia za te pieniądze pomóc mu w tajemnicy przed...

więcej

Ogromna prośba do ludzi z dobrą pamięcią. Kilka lat temu przez meczami Ligi Mistrzów emitowana była reklama Forda ze świetną muzyką. W reklamie tej na poczatku ukazane było ciche miasteczko i muzyka tez była spokojna, później pojawia się auto (i ludzie jeszcze jeździli na skuterach z biało-niebieskimi flagami)i...

Proszę o pomoc - oglądałam kiedyś pilot serialu, który zapowiadał się super ale nie mogę sobie przypomnieć tytułu. Akcja szła tak: Kobieta, w trakcie jakiejś akcji wojskowej w byłym ZSRR zostaje zarażona wirusem a jej oddział ginie. Ona nabiera super mocy: super prędkość, super siła i takie tam... Wojsko ją...

Którego bohatera lubicie najbardziej?

witam
poszukuję filmy w którym nastolatek chcąc uratować dziewczynę przed chyba innymi kosmitami ale tego nie jestem pewna zmienia się w kogoś takiego w żółto czarnej zbroji i ma długie dredy. na koniec odkrywa że w kopalni jest jego statek kosmiczny a on jest kosmitą.

Witam.
Jeśli byłby ktoś taki uprzejmy i mi przypomniał jaki tytuł miał serial, który kiedyś leciał na Polsacie przed Gotowymi na wszystko?

Mi chodzi po głowie tytuł Tytani ale nie mogę znaleźć żadnych informacji :/

Akcja rozgrywała się w bogatym środowisku, był tam duży dom, pełno intryg, itd. Mało to mówi, ale...

więcej