W tym temacie proponuję robić listę specjalną. Chodzi o to, że konkretne filmy i seriale w obojętnie jakiej telewizji dano do przeczytania konkretnym lektorom. No i chodzi o to, że niejeden z nich był absolutnie źle dobrany. Moje typy:
Stanisław Olejniczak (TVP)
1.Incydent (1997) reż. Jonathan Mostow
2.Red Rock...
Niedawno wracajac z uczelni, uslyszalem w pociagu dyskusje 3 facetow nt temat losowan Lotto. Jeden przekonywal pozostalych ze nikt uczciwy nie wygra bo wszystko jest nagrane wczesniej a wyniki podawane znajomym/wybranym ludziom. np znajomym prezesow itp. Po jakims czasie nagranie jest odtwarzane i pod logiem Polshitu...
więcej
Jakoś przegapiłem reklamy zapowiadające wielkie kinowe hity (cóż za ironia).
Poproszę o dokładną datę, nazwę kanału i tytuł zapowiadanego filmu. Z ogółów wiem, że w październiku będzie na Polsacie Ja, robot i jakiś polski film.
Czyli na co czekamy po wakacyjnej przerwie.
Wiadomo, nowe perypetie pana doktora przeniosą nas do psychiatryka, co jest wyjściem wręcz genialnym po tym jak cała formuła brnęła nieco w stagnację. Panowie scenarzyści już nie raz udowodniali, że wiedzą co robią, także sądzę, że wszystko będzie grejt.
Cóż, dla...
Szukam dokumentu który leciał jakieś 2 miesiące temu na TVN24( chyba) , o gościu z Anglii o ksywce "Poborca" mieszkającym w okolicach Birmingham, którego zajęciem było wymierzanie sprawiedliwości. Ludzie zgłaszali się w sprawie pobić, napadów na sklepy , kradzieży do niego a nie na policje. Szczególnie ścigał zaś...
Dzień Dobry!
Jakiś czas temu(chyba pod koniec czerwca) na jednej z stron z newsami(chyba
media2.pl) przeczytałem artykuł odnośnie jesiennej ramówki TVP(nie wiem czy
TVP1 czy TVP2.
W samym tekście była mowa o nowym serialu, w którym akcja dzieje się
podczas II WŚ, a głównymi bohaterami są ludzie ratujący...
witam! czy zna ktoś tytuł remixu z trzeciego odcinka pierwszej serii serialu "Queer as folk", wersja brytyjska, ok. 17:25 min. serialu. Są tam chyba dwa utwory, kiedy Stevart z przyjaciółmi obserwuje osoby na parkiecie, a następnie kiedy zaczyna tańczyć z dwoma mężczyznami. Niestety nie znalazłem strony, która...
Zapraszam wszystkich do zabawy przyznania polskim serialom Złote Maliny. Najpierwsz proszę o nominację podrzucacie mi na gg (3875772) lub na moją stronkę jakieś propozycję (dlaczego na gg i na moją stronkę żeby było zaskoczenie i tajemnica..) Jak zabawa odniesie sukcesik to w ciągu 2 tygodni, tygodnia podam nominację i...
więcej
Witam mam wielką prośbę do wszystkim. Szukam tytułu bajki z dziecinstwa. Pamietam tylko niektóre szczegóły z niej co moze stanowczo utrudnić jej odnalezienie;/. Pamietam, że jest to pełometrażówka.
Otóż jest to bajka o Kosmicznym króliku żołnierzu (?) który gdzies tam w kosmosie walczy z czymś tam. Z drugiej jakby...