Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam

Nie wiem czy to forum jest dobrym miejscem na takie pytanie. Ale usilnie poszukuje tytulu animacji która pamiętam z dziecinstwa ale za cholere nie moge sobie przypomniec szczegółów. Była to bajka z gatunku kapitana Tsubasy i jemu podbnych, których swego czasu pełno leciało w TV. Nie moge sobie przypomniec...

Szukam serialu TV nazywał się chyba "Przygody Sindbada", czy coś w tym stylu. Telewizja emitowała go pod koniec lat 90... Proszę o pomoc!

Witam:)
Zamieszczam tutaj link do paczki ze screenami, do ktorych potrzebuje nazwy filmow.
http://odsiebie.com/pokaz/5204707---df47.html
Czy moglby mi ktos w tym pomoc?

witam, szukam przez jakiś czas anime która kiedyś leciała na Polonii 1. Pamiętam jedynie że główny bohater śmiga sobie autem później wyjeżdzał do ciężarówki i zmieniał się w robota. Kojarzy ktoś może tytuł?? z góry dzięki

Jak myślicie pojawi się czy nie? napisałem długie emaile do Polsatu i ATM z zapytaniem, bo zakończenie 5 Serii niczego nie rozwiązało, całkowicie niczego! a przecież ten Jonasz, Tatiana i Młody szukający Selene. Są wątki, jeśli nie będzie to serial skończył się beznadziejnie bo kompletnie nic nie zostało w piątej serii...

więcej

Witam. Proszę o pomoc. Mianowicie chodzi mi o tytuły dwóch bajek z dzieciństwa. Pamiętam tylko nieliczne fragmenty ale mam nadzieję że ktoś będzie w stanie pomóc.

Bajka nr 1.
W roli głównej czarny ptak, bardzo przygnębiony jak nie w chronicznej depresji. Miał duże stopy i śmiesznie chodził tak podskakiwał w rytm...

więcej

Witam, poszukuje tytułu dwóch bajek.
Pierwsza to bajka o czarnym (ceimnym) ptaku, który miał wiecznie doła...Ale zawsze wybraniał się z opresji...Ptak ten miał duże stopy, przeskakiwał z nogi na nogę, chodził ze spuszczoną głową...Był lekko cwaniaczkowaty...I to bajka nie jest ani polska, ani francuska, ani...

Mój Top 5 Nowości(które na pewno obejrzę)

1. "V"
2. "Trauma"
3. "Eastwick"
4. "Terriers"
5. "The Beautiful Life"

Oprócz tego może skuszę się na "Flash Forward" , "The Lead Sheat" , "NY's Finest" , "Stargate Universe" i "White Collar" ale to tylko gdy będę miał dużo czasu ( w co wątpię) albo gdy któryś z Top...

więcej

Był kiedyś emitowany na WOTcie (obecnie TVP3) angielski serial o grupce ludzi mieszkających razem w domu (to chyba był squat). Mieszkał w nim punk, anarchista, skin i hipis. Humor totalnie absurdalny :) Emitowany był na początku lat 90-tych. Pamiętacie może tytuł? Bardzo bym chciał się dowiedzieć, wtedy może nawet...

Witam tutaj znajduje się petycja http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=3836 na temat VI części serii, jeśli chcecie jej kontynuacji podpisać się pod petycją!! zachęcam!!