Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Wczoraj wieczorem w TVP Kultura w ramach Studia Alternatywnego mozna było obejrzeć sobie performance Marty Deskur i posłuchać dyskusji na jego temat, jaką toczono w studio.

Czy ktoś oglądał?

Rzecz o zamiataniu przed kościołami. Rzecz o sztuce współczesnej.

Dr Terlikowski (zaproszony do dyskusji) nie umiał...

więcej

Hej :)
Dawno, dawno temu.... No dobra kilka lat temu :) ogladalam film...
Akcja głownie działa się w starej szkole. Pamiętam, ze w filmie tym ktos wsadził malego bialego psa do mikrofalowki. Oprocz tego byly 2 dziewczyny. Z czego 1 byla bardzo zazdrosna o 2. Pamietam ze jedna z nich chciala wyciac nerke/watrobe na...

więcej

czy ktoś kojarzy tytuł serialu, który leciał chyba na rtl7? Głównym bohaterem był chłopaczek, który w domu porozmieszczał śmieszne kamery w postaci gałek ocznych, na strychu miał monitoring i podglądał co się dzieje w domu. dzięki

witam,
poszukuje jednego filmu. był on w tv jakoś marzec/kwiecień br.
jest to film o młodym chłopaku który jest bity za każde przewinienie przez ojczyma. został ten chłopak wysłany do pewnej szkoły w której jest fala. ten chłopak jest pięściażem/bokserem i prubuje przeciwstawić sie tej fali i bije kilku starszych...

... z kreskówek dla dorosłych.
Ja nie znosze Czesia z Władców móch, strasznie irytujący przygłup plus ten jego mega nie poprawne stylistycznie wypowiedzi, nie widze w tym nic zabawnego, wogóle co to ma byc jakies zombie przeciez to nie ma wogóle sensu.
Z futuramy Hermes(to ten murzyn z jamajki) nie przypominam sobie...

więcej

Witam jestem tu nowa ale bardzo poszukuje tytułu jednego serialu :( Puszczanego kiedyś na RTL7 albo już TVN 7 nie jestem pewna, tytuł miał coś w sobie z Robinsonami, chodzi mi po głowie tytuł "Nowe przygody szwajcarskiej rodziny Robinsonów", ale to co znajduje w necie to nie ten ( mianowicie nie chodzi mo o ten z Jane...

więcej

Praktycznie od zawsze męczy mnie jeden film animowany emitowany w programie drugim (na pewno w którymś tvp innych stacji nie miałem i praktycznie nadal nie mam) jakieś 16-18 lat temu lub może nawet dawniej. Ale nie spodziewał bym się abym go wtedy w ogóle pamiętać. Rzecz w tym że nie wiem czy są to 2 seriale czy jeden...

więcej

witam chciałbym zapytać czy 4 sezon jest ostatnim czy bedzie jeszcze i 5 sezon jesli tak to prosze o jakis linik do strony gdzie o tym pisze z gory dzieki i jeszcze do fanow jak soebie wyobrazaja koniec tego serialu jezeli 4 sezon jest osotnim z gory dzieki za odpowiedz

Zaczne od tego że jesienią na antenie amerykańskiej telewizji CW ma być emitowany serial "The Vampire Diaries"(Pamiętniki Wampirów) i tu pytanie do was :))
Może ktoś przeczytał gdzieś czy ten serial będzie w polskiej telewizji??
A jak tak to kiedy??
Z góry dzięki xDD

Witam, napewno wiekszosc z was zna serial Family Guy, w ostatnim odcinku najnowszego sezonu(siódmego)można usłyszeć dialog odnośnie Polakow.

Ok, sytuacja przedstwaia się tak; Peater Griffin dobływa do nieznanego lądu i postanawia założyć tam nową osade, oto screen i dialog z tej...