nie pamiętam kiedy i gdzie był emitowany.
Pamiętam tylko tyle że był o kosmitach którym zepsuł się statek kosmiczny i wylądowali na ziemi.
Wyglądali jak zwykli ludzie.
Jeden z nich miał na imię Max. Jakaś dziewczyna tyle że nie pamiętam kim ona była zakochała się w nim a on w niej.
Statek mieli ukryty chyba w...
Poszukuję pewnego serialu, który jakiś czas temu leciał na którymś z programów w telewizji. Nie jestem pewna, z jakiego kraju, ale na pewno anglojęzyczny. Tematyka to mniej więcej mieszanka kryminalno-sensacyjno-science-fiction. Serial jest o pewnej agentce, czy moze detektyw, która podczas jednej z akcji zobaczyła...
Jesteśmy w portalu filmowym, gdzie, jak mniemam są ludzie kochający kino i film, a ja w osłupieniu czytam list o wyższości TVN nad Polsatem.
Obydwa te kanały to jedna wielka komercha, z premedytacją, wyrachowaniem i cynizmem tłukąca kasę na tzw. kretyńskich talk show i przebojach kinowych, przeważnie starych,...
A nazywał by się CBA - czyli Kryminalne Zagadki Piłkarskie.
W koncu zatrzymali 230 osób wieć było by w czym wybierać.
Hej, mój znajomy prosił mnie, żebym zrobiła króciutkie opisy seriali, bo do czegoś tam tego potrzebuje. Problem w tym, że nie znam wszystkich seriali, których on potrzebuje opisy...
Może ktoś z was byłby chętny, żeby się tym zająć? :)
Oczywiście przewidziane jest wynagrodzenie ;)
Pozdrawiam i czekam na...
Pamiętacie ten wspaniały program? Ja do dzisiaj bardzo miło go wspominam... Te sitcomy i seriale dla młodzieży..
witam szukam filmu z lat 80'-90' nie pamietam dokładnie ale to leciało w wakacje po teleferiach .Niepamietam tytułu ale był to film o chłopcu o imieniu Tony i dziewczynie Tiji (niewiem czy dobrze napisałam imiona) oni byli chyba zobcej planety. Prosze o podpowiedz jaki to był tytuł jesli ktoś kojazy ten film
Macie jakieś zdanie na temat tego serialu? Ja lubię ten serial. Chyba jedna z najbardziej rozpoznawalnych postaci serialowych chodzi mi o inżyniera Stefana Karwowskiego. Do dziś wszyscy kojarzą go z tą rolą.
Może ktoś kojarzy angielski serial komediowy (chyba sitcom) opowiadający o pracownikach pewnego biura? Był puszczany na TVP1 lub TVP2 w późnych godzinach wieczornych. Przypuszczam, że z 2000 któregoś roku. Jeden z bohaterów był mulatem z afro na głowie (tak mi się kojarzy), w okularach, chodził w koszuli z...