Serial USA, leciał na TVP jakoś na przełomie lat 80tych i 90tych. Bohaterami było nastoletnie rodzeństwo mieszkające nad zatoką chyba. Jeśli dobrze pamiętam ich ojciec pracował w oceanarium czy czymś podobnym - pamiętam jak przez mgłę, że pracował z orkami w każdym razie. Kojarzy ktoś może?
Mam pytanie czy pamięta ktoś może tytuł serialu emitowanego na Polsacie
który opowiadała historie jakieś gejszy
Serial ten leciał gdzieś w latach 2001 - 2003 ;)
Serial którego akcja działa się w podwodnym mieście a głównym bohaterem był konik wodny-prywatny detektyw. Pamięta ktoś?
10. Graczykowie
9. Zmiennicy
8. 3 po 3
7. Rodzina Zastępcza
6. Buła i Społa
5. Kariera Nikodema Dyzmy
4. 13 Posterunek
3. Szpital Na Perypetiach
2. Lokatorzy
1. Alternatywy 4
A wasz ranking?
Mam pytanie, zna ktos imie i nazwisko czlowieka, ktory wlasnie komentuje uroczystosci Swieta WP? na TVP?
Witam poszukuję tytułu filmu produkcji prawdopodobnie koreańskiej, lecz możliwe że to była japońska itp. Leciał kiedyś na ALE KINO i opowiadał historię kilku ludzi, m.in pewnych młodych koleżanek lesbijek. Była tam scena, w której pewien mężczyzna szedł z listem w ręku a jedna z tych dziewczyn skoczyła na niego z dachu...
więcej
Tak jak w temacie. Jakie są wasze ulubione melodramaty z wątkiem wojennym? Albo też zwykłe melodramaty? Moje typy to:
1. Lektor
2. Pokuta
3. Keith
Czy ktoś może podać mi tytuł arii operowej wykorzystanej w reklamie sieci jakichś delikatesów (nazwy zapomniałam).Jakby ktoś wiedział niech pisze.
Proszę o szybką odpowiedź ;p nie mam pojęcia, czy to oparte na książce, czy na scenariuszu? Może ktoś wie???? Byłabym wdzięczna.
XoXo Norton ;**
bardzo długo szukałam nazwy tej bajki bo to moja ulubiona bajka z dzieciństwa, gdy w końcu ją znalazłam i obejrzałam opening nabrałam wątpliwości.całkiem inaczej pamiętałam ten opening wydawał mi się bardziej mroczny i ciemny kojarzyło mi się coś z kartami do gry i z tym diabłem z jednym rogiem ale nie było go tam a...
więcej