Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam,
Film opowiadał o pływaku, któremu zapowiadała się wspaniała przyszłość,
dostał świetną propozycję od pewnego człowieka. Postanowił oblać to z 3
kolegami. Jadąc zatrzymała ich policja szukająca wozu podobnego
do prowadzącego przez 3 mężczyzn. W samochodzie znalazł się nie wiadomo

na Polshicie leci z dubbingiem. Tragedia.

kto zna tytul serialu, który opowiadał o rodzinie (ojciec, syn i córka), która przenosi się podczas jazdy samochodem do świata dinozaurów

WITAM !!
Słyszałam nie dawno od kogoś, że ma wyjść filmik Hooligans 2 ... Ale nie znajduje nigdzie zapowiedzi !! BArdzo fajna była 1 i szczerze chciałabym obejrzeć 2. W internecie tylko znajduje jkieś krótkie filmiki o bijatykach, np. stronka: http://skoften.net/comments.php?id=2937_0_1_0_C ...
Jak coś wiecie to...

więcej

http://img73.imageshack.us/img73/2681/302303028.jpg

Tak jak w temacie.
Film to chyba horror, oglądałem go już jakiś czas temu. Chodzi w nim o to że grupka ludzi ma jakiś tam czas wolny i wyjeżdża do lasu. W tym lesie są jakieś dziwne człowiekopodobne szkarady, które polują na tych ludzi. Wiem że pod koniec ci ludzie znajdują na drzewie jakiś domek leśniczego i tam jest...

więcej

Witam, Pilnie poszukuję pewnego serialu (niestety nie pamiętam tytułu;/) Amerykański serial nakręcony w latach '80 - '90, Koleś miał małą knajpkę i wieczorami grał tam na saksofonie. Może ktoś poratuje tytułem?

szukam serialu, którego akcją było to, ze do domu jednej z rodzin przylatują kosmici. pamietam, ze była ich dwójka, tacy dziwacy. mieli takie tabletki co powodowały samoistne napełnianie się napoju a planetą rządziło wielkie dziecko czy coś podobnego. wiem, ze potem ich ojciec (tej rodziny ziemskiej) został tym władcą...

więcej

Jak dla mnie za dużo kanałów jest filmowych ponad 20 a i tak tylko C+ i HBO
nadają premiery a reszta to powtórki powtórek, brakuje mi kanałów
muzycznych, oraz gdzie emitowane były same seriale prosto z USA, bo u nas
tylko typowymi kanałami serialowymi są CC i FOX LIFE.

Witam. Poszukuję tytuły filmu, który kilka lat temu (może z 6) był emitowany w stacji TVN. O filmie wiem tyle, że jest on dla młodzieży. Pamiętam, że głównymi bohaterkami były dwie siostry: królowa w szkole, piękna i znana, druga - brzydkie kaczątko. Siostry zazdrościły sobie to pozycji w szkole to świetnych ocen....