Nie pamietacie moze programu, gdzie rywalizowały ze sobą 2 (albo wiecej, nie pamietam dokladnie) drużyn. Składały sie one z rodzica i dziecka. Zwycięska para brala udzial w finale. Emisja odbywala się w weekend około południa na tvp 2 chyba. Prowadząca była Elżbieta Zającówna. Zna ktos nazwe? I to nie sekrety rodzinne.
więcej
Ogląda ktoś ten serial??
Obecnie leci już 5 sezon na tvn.
Ja dotychczas oglądałam pozostałe sezony i musze powiedzieć że ten serial naprawde mi się podoba xDD
Podobno ma być aż 8 sezonów :))
A tak swoją drogą to mam nadzieje że tvn puści niedługo też 6 sez.
Pamiętacie (na pewno pamiętacie)te wspaniałe skecze bennego i montego. Czy to jeszcze kiedyś powróci?
Bo patrząc na te dzisiejsze kabarety, seriale komediowe, komedie nic nie dorównuje tamtym wykonawcą. Podczas oglądania tych starych angielskich komików do tej pory aż brzuch boli od śmiechu nie to co teraz oglądając...
Poszukuję tytuł serialu policyjnego z początku lat 90-tych. Bohaterami byli dwaj policjanci z drogówki, jeden czarny drugi biały (nie miami vice:) Pamięta ktoś?
pamietacie moze taka bajke, byla emitowana w latach 1991-1995(chyba jakos tak?) akcja dzial sie w kosmosie. Fabula to o ile pamietam cos w stylu gwiezdnych wojen, tzn walki w kosmosie.
O co chodzi z tą nową ,,reklamą'' na TVN.
,,Sumienie nie da o sobie zapomniec...''
Czy to jakaś zapowiedź filmu?
A jeśli tak,to jakiego?
Czekam na odpowiedź :)
Czy ktoś pamięta taki program "Bliżej świata " emitowany na pocz. lat 90, w niedzielę, chyba o 18.30
Poszukuję filmu który oglądałem bardzo dawno temu na TVP lub TVP 2 o pewnej dzieczynie z małego miasteczka prawdopodobnie grała ją ( Rosanna Arquette ) ale nie jestem pewien na 100% , która zakochała sie w chłopaku z miasta który pózniej wyjechał zostawiając ją i dając nadzieję ze wróci.Ona wyjechała go szukac ale bez...
więcej