Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Za cykl "Wakacyjne kino dwójki". Zawsze ok. 15.30 od czwartku do soboty można sobie obejrzeć jakąś fajną komedię najczęściej z lat 50. Do tego jeszcze cykl "Gwiazdy w południe" w soboty i niedziele gdzie zazwyczaj w samo południe lecą stare westerny. Bardzo mi się podoba że TVP2 odkopuje dla nas perełki. Jako kinoman...

więcej

pytanie do Zawodowców
w niedzielę 12.07 lub 19.07 w mojej telewizji naziemnej (TVP 1, 2, Info, Polsat, TVN, TV4, PULS) późno wieczorem w okolicach sexu w wielkim miescie leciał śmieszny film, w którym facet na wózku inwalidzkim ze swoim opiekunem kupował w sklepie pocztówkę i bez większego namysłu uparł się na jedną a...

więcej

Jest to raczej teatr telewizji. Jedną z głównych ról grał Maciej Orłoś, ale niestety na jego profilu nie ma tego tytułu. Miejsce akcji rozgrywa się na Górnym Śląsku. Opowiada o Wincencie Pstrowskim- przodowniku pracy. Jest to w klmatach PRL-u, za panowania Gierka. Pokazano tam m.in telewzije Katowice, Park Kultury i...

więcej

Już kiedyś pytałam na forum o pewien film, ale niestety, nie uzyskałam odpowiedzi :( Poszukuję filmu, który oglądałam parę ładnych lat temu i z miłą chęcią bym go sobie ponownie obejrzała, ale niestety nie zapamiętałam jego tytułu, więc nawet nie mam jak zacząć go szukać:( Z tego co pamiętam główną bohaterką była...

czy znacie taki film, w którym chodziło o to, że była jakaś rodzinka z małym chłopcem i nastoletnią dziewczyną, która przeprowadziła się do dziwnego domu z oknem witrażem. Tę córkę obserwował jakiś gość pod parasolem, a w domu działy się dziwne rzeczy, np taka mała nakręcana karuzela sama się ruszała, kredki wlatywały...

więcej

Witam wszystkich,
kilka lat temu widziałam jeden film lecz jak to bywa nie pamiętam tytułu. Pamiętam tylko urywki. rzecz dzieję się gdzieś w słonecznym miejscu, gdzieś gdzie jest port dla jachtów. jest jeden stary człowiek typu lord czy coś w tym rodzaju który ma lokaja i kota na którego wołają "PINKI", "PINKUŚ" albo...

więcej

tak jak w tytule szukam serialu.
Na początku każdego odcinka grupka nastolatków spotykała się przy ognisku (wieczorem) i jakaś osoba wrzuca jakis piasek do ogniska i zaczynała opowiadać jakaś historie.

Oglądałem to kiedyś w telewizji z tego co pamiętam serial był w mrocznym klimacie.

wiecie co to za tytuł?

Czy ktoś z Was kojarzy może serial o grupie ludzi, którzy podróżowali łodzią podwodną? Opowiadał on o ich życiu. Mam nawet przed oczami jednego z aktorów, ale za nic nie mogę sobie skojarzyć jego nazwiska. Z góry dzięki za pomoc ;)

Jaki serial ma według was najlepsze zakończenie (wiecie, to to coś co jest na końcu ostatniego odcinka)??? No i postarajcie się to jakoś uzasadnić a wszyscy będą szczęśliwi.

Siema mam ogromną proźbę nazwy seriali które podałem w temacie czyli: The O.C ( Życie na fali ) One Tree Hill ( Pogoda na miłość ) Hidden Palms ( Tajemnice Palm Springs ) ogladalem ubiegłego lata i nie mam kompletnego pomyslu co obejrzeć w te wakacje... Poleccie jakies podobne seriale z góry ogromne Dzięki ;]