Mam pytanie, czy serial ,,przyjaciele'' bedzie puszczany na tvn7 jeszcze raz? Jesli tak to kiedy.
Pozdrawiam
Pamiętam że był raczej mini-serial, na Polsacie był emitowany w którymś roku od 2001 do 2003 (max 2004).
Na pewno był emitowany na Polsacie. Być może w niedziele wieczorem. Nie pamiętam dużo.
Na pewno było coś z Tajemnicy (lub sekrety) hrabstwa [nazwa]. Być może to było w tytule, ale raczej na pewno.
Z...
ta stacja przesadza!!ile moga trwac reklamy??nie dosc przerywaj film zbyt czesto to jeszcze na zbyt dlugo!!mozna stracic watek!!albo zdazyc sie wykapac i zjesc kolacje.toz to psuje przyjemnosc oglaania.Boze,widzisz i nie grzmisz....
Mam pytanie czy ktoś wie jaki program, oraz jaki serial w Polsce miał największą oglądalność w historii?
Coś w stylu : http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_most-watched_television_episodes
Ok. 1990 roku, nie wiem dokładnie na jakim programie, była emitowana japońska wersja Power Rangers, gdzie grali japońscy aktorzy (w każdym razie Azjaci). Nie jestem fanką (dlatego nie posługuję się "fachowymi nazwami), ale pamiętam, że tylko "czerwony" był człowiekiem, a "żółty" i "niebieski" byli robotami. "Żółty"...
Pierwszy serial był o dziewczynie co potrafiła zatrzymać czas, gdy stykała ze sobą palce wskazujące. W czołówce była scena z facetem na drabinie, a ona wchodząc do domu zepchnęła drzwiami tego gościa i farbe która by ją pochlapała gdyby nie zatrzymała czasu.
Drugi serial był o strażakach, leciał on na Jedynce lub...