ta stacja przesadza!!ile moga trwac reklamy??nie dosc przerywaj film zbyt czesto to jeszcze na zbyt dlugo!!mozna stracic watek!!albo zdazyc sie wykapac i zjesc kolacje.toz to psuje przyjemnosc oglaania.Boze,widzisz i nie grzmisz....
Mam pytanie czy ktoś wie jaki program, oraz jaki serial w Polsce miał największą oglądalność w historii?
Coś w stylu : http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_most-watched_television_episodes
Ok. 1990 roku, nie wiem dokładnie na jakim programie, była emitowana japońska wersja Power Rangers, gdzie grali japońscy aktorzy (w każdym razie Azjaci). Nie jestem fanką (dlatego nie posługuję się "fachowymi nazwami), ale pamiętam, że tylko "czerwony" był człowiekiem, a "żółty" i "niebieski" byli robotami. "Żółty"...
Pierwszy serial był o dziewczynie co potrafiła zatrzymać czas, gdy stykała ze sobą palce wskazujące. W czołówce była scena z facetem na drabinie, a ona wchodząc do domu zepchnęła drzwiami tego gościa i farbe która by ją pochlapała gdyby nie zatrzymała czasu.
Drugi serial był o strażakach, leciał on na Jedynce lub...
o zakonnicy, ktora na misjach ( chyba ) spotkala ksiedza, swoja milosc. Ten serial lecial moze z 10 lat temu, moze dawniej. Wydawalo mi sie, ze jego tytul brzmial "Z potrzeby serca", ale to chyba nie to. Jesli ktos wie, o jaki serial mi chodzi, to prosze o odpowiedz i z gory dziekuje.
Za cykl "Wakacyjne kino dwójki". Zawsze ok. 15.30 od czwartku do soboty można sobie obejrzeć jakąś fajną komedię najczęściej z lat 50. Do tego jeszcze cykl "Gwiazdy w południe" w soboty i niedziele gdzie zazwyczaj w samo południe lecą stare westerny. Bardzo mi się podoba że TVP2 odkopuje dla nas perełki. Jako kinoman...
więcej
pytanie do Zawodowców
w niedzielę 12.07 lub 19.07 w mojej telewizji naziemnej (TVP 1, 2, Info, Polsat, TVN, TV4, PULS) późno wieczorem w okolicach sexu w wielkim miescie leciał śmieszny film, w którym facet na wózku inwalidzkim ze swoim opiekunem kupował w sklepie pocztówkę i bez większego namysłu uparł się na jedną a...