Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam
Nie wiem czy to dobry dział ale mam nadzieję ,że tak.
Poszukuję tytuły filmu, oglądałem go w TVP 1 lub TVP 2, już dawno jakieś 7-10 lat temu. Dokładnie nie pamiętam o czym ale opiszę. Był jakiś morderca, który zabijał kobiety (nie wiem czy tylko kobiety) i w ręce wkładał chyba ich zrobione wcześniej zdjęcie....

więcej

Witam! Szukam tytułu serialu s-f który dawno temu można było oglądać chyba w telewizji Polsat. Bohaterami była grupa ludzi którzy mieszkali na planecie innej niż Ziemia (niestety nie pamiętam jak tam się znaleźli). Dwójka z nich to chłopiec i dziewczynka, on był chyba niepełnosprawny i jeździł na wózku. Tata jednego z...

więcej

Dobrych parę lat temu na chyba w sobotnim paśmie filmów Disneya (albo po Hannah Barbera, nie pamiętam dokładnie) leciał serial dla dzieci... jego głównym bohaterem był chłopiec, który miał zdolnosci detektywistyczne i bardzo chciał być prywatnym detektywem, jednakże w związku z tym, że był na to za młody:) poatanowił...

więcej

Czy ktoś z Was oglądał film japoński na kanale Filmbox 16 lipca (czwartek) w nocy? Moja mama oglądała i mówiła, że dobry, ale nie pamięta tytułu. Nie mam tego kanału w żadnym programie telewizyjnym, w internecie też szukałem i nic. Pomożecie?

mam kolejne pytanie;) Czy ktoś z forumowiczów wie jak nazywa się pewien stary, czarnobiały film w którym główny bohater, albo jego ojciec kupuje sobie rower który jest mu potrzebny do pracy, poźniej ktoś mu go kradnie, pozniej on tez chce ukrasc rower ale lapie go policja.. Czy ktos wie?? Film bardzo stary, pamietam...

więcej

Dzisiaj w tv lecą trzy świetne filmy. Filmowa uczta dla każdego filmwebowicza.

23:20 TVP2
Rób co należy - reż. Spike Lee

01.55 TVP1
Psychoza - reż. Alfred Hitchcock

23:50 Polsat
Piknik pod wiszącą skałą - reż. Peter Weir

Ja na pewno obejrzę Rób co należy, i Psychozę, mimo późnej pory, ale chociaż bez...

więcej

Nie pamietacie moze programu, gdzie rywalizowały ze sobą 2 (albo wiecej, nie pamietam dokladnie) drużyn. Składały sie one z rodzica i dziecka. Zwycięska para brala udzial w finale. Emisja odbywala się w weekend około południa chyba. Prowadząca była Elżbieta Zającówna. Zna ktos nazwe?

Never Back Down
hejo bardzo podobał mi się film Never Back Down i szukam filmow tego typu, lecz nie chodzi mi o filmy z Brucem Lee czy może Jackie Chanem tylko typowe bijatyki uliczne:) Czekam na odp z gory dzieki:)
Pzdr

Co to za film o wirusie co sie przed chwilka skonczył na TVP1? Jakos nie moge go znalezc w wyszukiwarce;/

Witam!
Słuchajcie, od jakiegoś czasu na CC leci zapowiedź seriali na lipiec tytułowana jako "w lipcu nie ma lipy...". I podczas niej leci piosenka lub raczej muzyczka bo śpiewają w niej tylko "uuuu...".
Może wie ktoś jaki to może być tytuł, bo ja już straciłem koncepcję:/
Pozdrawiam i proszę o pomoc:)