Każdego kto uważa Rodzinę Soprano serialem wszech czasów proszę o wpis w tym temacie i na moim blogu.
Jestem fanem pierwszych 2 seriali ST, mimo tego nie widziałem jeszcze wszystkich odcinków, tak więc jestem zadowolony z obecnej postawy kanałów TV. Mamy dzisiaj niedzielę i aż na 4 kanałach możemy oglądać ST... AXN Sci-fi (Star Trek: Następne Pokolenie + Star Trek), Puls (Star Trek), Sci-Fi Channel (Star Trek: Następne...
więcejszukam serialu o wyścigach samochodowych, leciał w latach 90 [wydaje mi się, że był niemiecką produkcją] nie jestem 100% pewna czy był puszczany na kanale TeDe. proszę o pomoc ! :(
Nie wiem czy ktos z was ogladal ten program, a jesli tak to jak wam sie podoba. Juz niedlugo 15 edycja.
Witam,
jakiś czas temu widziałam film, o studentach którzy dostali za zadanie stworzenie komputera za 100$, pracowało nad tym kilku chłopaków i dziewczyna, ich pomysł miał sprzedać znanej firmie ich profesor. Ale w końcu stworzyli komputer hologram. No mniej więcej tak.
Dzięki z góry za pomoc
Tematem są polscy lektorzy. Znamy ich z telewizji, kiedy czytają filmy bądź
seriale. Chciałbym poznać wasze opinię na ten temat. Kogo lubicie, kto ma najlepszy głos itp. Z góry dziękuje za wpisy i jeszcze raz zapraszam.
Oglądałem ten serial ok.10 lat temu, chyba na tvp. W tytule było jakieś lekko obraźliwe słowo (chyba) może. frajer, idiota - nie pamiętam. Opowiadał historię chłopca który sprzedawał chyba rybę z frytkami w Anglii, potem wyjechał (CHYBA) do Australii (albo USA) gdzie pracował w takiej ładnej restauracji. Wszystko...
Cześć.
Jak byłem młodym szczawiem, jakaś wczesna podstawówka, czyli początek lat 90tych, w tv leciał serial animowany którego tytułu szukam bezskutecznie od wielu lat. Serial leciał prawdopodobnie na TVP, opowiadał o jakimś lekko "zawianym" chłopcu i jego dziwnych znajomych, z którymi jeździł po świecie żywym (tak...
Witam, liczę na pomoc, bo szukanie w katalogu nie przyniosło niestety rezultatu.
Pamiętam, że:
1. Nie była to rysowana bajka, tylko normalnie nagrana w świecie rzeczywistym, ale z zastosowaniem jakichś specjalnych efektów dzięki któremu ptaki i sprzęty nieożywione mówiły.
2. Pochodzi prawdopodobnie z lat 80 -...