Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

11 lipca będzie premiera jakiegoś , chyba, nowego serialu o tym tytule. Ze zwiastunów wydaje się być serialem grozy, ale nie wiem dokładnie co to za serial. Czy ktoś z Was słyszał albo oglądał ten serial?

Jak myślicie. Będzie 6 sezon CSI: NY? Mam nadzieję że tak.

Jaki serial po pierwszym super sezonie nastepny miał już gorszy.
Dla mnie zdecydowanym faworytem jest "Prison break",gdzie każdy sezon był gorszy od poprzedniego.JAKIES INNE PROPOZYCJE ??

Oglądałam kiedys film romantyczny o mlodej dziewczynie, która zakochała sie w chłopaku(nieodpowiednim dla niej-według rodziców), który jezdzil na motorze i mial tak charakterystycznie wyciete wlosy we wzorki(takie cegielki, które tworzyly jakby murek z tylu jego glowy).
Pamietam ze ten chlopak przyjechał do dziewczyny...

więcej

Kiedy bedzie znowu lost w tvp? ja lubie ogladac tylko na tvp i oczekuje
kiedy bedzie wie ktos cos ta ten temat

Kiedyś w telewizji leciał taki film o dwóch gościach jeżdżących po stanach i śpiewających w barach karaoke, pamiętam, że jeden był murzyn a drugi taki łysiejący biały.
Z góry dzięki za pomoc.

Witam, poszukuje brytyjskiego serialu emitowanego kilka lat temu przez tvp. Glowny bohater byl agentem brytyjskiego wywiadu mi-6, nosil sie jak angielski gentelman, napewno mial melonik i wasy. Wydaje mi sie ze mial tez jakas asystentke. W serialu pojawialy sie dziesiatki fantastycznych urzadzen ktore mialy zniszczyc...

więcej

Widziałam ten film dwa razy jednak było to bardzo dawno.
Niewiele z niego pamiętam. Dziewczyna, która żyła w latach 60 przeniosła się w przyszłość, jednak jest dla ludzi(prócz chłopaka w jej wieku) niewidzialna. Dziewczyna prosi go o pomoc. Chce aby ten przekazał jej rodzicom wiadomość (było to coś związanego podajże...

więcej

Pamietam ze akcja dzieje sie w takim mrocznym miescie i co noc "kosmici" zmieniaja ludziom pamiec przez co stają sie oni ciągle nowymi osobami. Okazuje się że miasto jest jakby wycinkiem ziemi zabranym w kosmos. Na koncu jest finalowa walka glownego bohatera z "kosmita" ... zarówno kosmita jak i bohater posluguja sie w...

więcej

wiec w filmie gra dwóch głównych bohaterów to stara komedia jeden z nich bały jest głuchy a drugi murzyn jest ślepy . nie pamietam tytuły wiem ze coos z głuchym i slepym ale nic nie moge znalezc . aktor który gra głuchego ma wytrzeszcz oczu i włosy troche podobne do kryszaka a murzyn ma wąsik i małe afro. czekam na...

więcej