Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Bardzo mi się podobała a lubię takie spokojne rytmy i nie wiem jaki miała tytuł.

o dzieciaku, chłopak 14-16 lat, który ulega jakiemuś wypadkowi i zapada w śpiączkę. We śnie znajduje się w jakimś urojonym świecie, gdzie cały czas od kogoś ucieka; nie pamiętam dokładnie szczegółow... SERial leciał gdzieś na początku lat 90... Pamiętacie? ;>

Kiedyś, z 15-20 lat temu leciał w tvp serial dla dzieci o jakiś kosmitach, lub potworach, które miały kształ glizdowatych potworów wielkości człowieka, które w sumie wyglądały jak spory, czarny worek na śmieci. Istoty te zamieszkiwały o ile dobrze pamiętam kanały w wydrążonej górze.
Zapamiętałem jeszcze, jakiś...

Witam!
Proszę o informację, czy ktoś pamięta ten serial, jego tytuł w oryginale lub jednego z aktorów występujących...? Pradopodobnie emitowano go w niedziele, po południu, w TVP2.

Cześć wszystkim jaki serial polecacie? moje ulubione to Lost, Prison Break, Dexter, Weeds, Californication, Fringe, How i met your mother
Znacie coś na poziomie tych seriali:)?

Witam,
to lista seriali, ktore lubie. Mozecie mi polecic cos innego co moge lubiec na podstawie tej ilsty? Jesli lubisz min seriale z tej listy, dopisz smialo cos od siebie.

drew carey show, the 70s show, swiat wg bundych, norm show, arrested development, friends, 3. planeta od slonca, allo allo, my name is earl,...

więcej

Witam
Jaki serial moglibyscie mi polecic do obejrzenia przez wakacje
Interesuja mnie serial sensacyjne zarowno polskie jak i zagraniczne
Szukam serialu typu fala zbrodni, Chuck, Alias te do tej pory obejrzalem i bardzo mi sie podobaly
pozdrawiam

Proszę o pomoc, szukam aktora z filmów lat 90tych. młody, wysoki i dosyć gruby. w pewnym serialu, ciągle obżerał się hamburgerami i jak krzyczał to było takie maxi zbliżenie na jego gardło. główny bohater się go bał. nie kojarzę ani tytułu serialu ani aktorów. Proszę o pomoc.

Nie wiele pamiętam, ale mam nadzieje, że ktoś załapie o jaki serial mi chodzi. Ten serial leciał dawno temu w polskiej tv, tytuł to coś w stylu "Policyjny posterunek". To było o dwóch policjantach, jednego prawdopodobnie grał Jerry O'Connell (ale na jego profilu nie ma tego serialu), drugiego nie pamiętam. Ogólnie...

Nie wiele pamiętam bo oglądałem tą bajkę kilka lat temu> pamiętam tylko że bohater zmieniał się w robota dzięki pewnemu kamieniowi. Z tego co wiem to ten kamień mu się potłukł i do przemiany miał zbudowaną pewną maszynę. Jeśli byście mogli mi pomóc to z góry dziękuję