Kiedyś (ok 2-3 lat temu)w autobusie oglądałam baardzo fajny film tylko że nie mam pojęcia jak się nazywał..:(:( Zaczynał się że taki koleś wyszedł z paki potem spotkał swojego kolege (jakiegoś liliputa) Ten przebrał się za niemowlę..ten drugi zostawił go pod drzwiami pewnej rodziny z prośbą by zajeli się tym dzieckiem...
więcejZacznę tak po prostu z grubej rury: Jak sie nie podoba - nie oglądać!!! Być może temat zwiąże i połączy przeciwników i zagorzalców polskich bzdurnych seriali.
Mam takie pytanie moze troche glupie, ale zastanawialam sie czy Axn ma prawo kupowac tylko seriale emitowane przez konkretne stacje w US?
Witam!!! Chciałbym prosić o pomoc w ustaleniu tytułu filmu, który widziałem (nie cały) w TVP jakieś dobre 10 lat temu. Fakt - mogło równie dobrze mi się przyśnić to wszystko (niezła fabuła snu, co?), ale warto spróbować zapytać:)
Dane podstawowe: produkcja z lat chyba 70-tych (ewentualnie 80-tych), miejsce akcji to...
Dawno temu widziałem w telewizji film [chyba komedia] opowiadający historię kobiety sprzątającej miejsca zbrodni. Podczas sprzątania lubiła odgrywać przebieg tragicznych wydarzeń prowadzących do czyjejś śmierci. Zastanawiało ją również czy ścięta głowa jest w stanie ostatkiem sił witalnych coś powiedzieć. Pamiętam, że...
więcejJest taka reklama w ktorej babka pyta sie 3 chlopkow co jest grane i jeden wyskakuje z internetem w telefonie;) chodzi mi o ta piosenke. prosze o pomoc;)
Jak w temacie - poszukuję filmu, który widziałem dobrych kilka lat temu.
Pamiętam, że była to komedia - prawdopodobnie akcja toczyła się w NY.
Główna bohaterka miała na imię AMY. Pamiętam, że mieszkała przy ulicy a wejście do jej domu poprzedzało kilka schodków ( ok 7 )
Wiem, że to tylko garstka informacji ale...