Siema, znacie jakichś dobrych komików występujących w wyżej wymienionym programie ? Polećcie mi jakiegoś dobrego komika. Mam już odcinki z: Pablo Francisco, Adam Ferrara, Stephen Lynch, Carlos Mencia. Bardzo proszę o pomoc, z góry dzięki :-)
pozdr
Cześć wam :)
Ostatnio oglądałem film The Car (Samochód), był dosyć stary i od razu przypomniał mi się film Christine, także o samochodzie zabójcy (samochodzie z duszą). Pamiętam z młodości że były jeszcze jakieś tego typu podobne filmy. Pamiętacie jakieś tytuły?
Pozdrawiam ;)
Sądzę, że serial jest niedoceniony. A po prostu jest świetny a szczególnie aktorka grająca główną rolę pani podkomisarz.
pozdrawiam fanów serialu.
w ten czwartek w nocy leciał serial "Bracia i siostry". Mam pytanie jak się skończył ten odcinek? widziałam do momentu, gdy Nora zaprosiła matkę Rebeki na przyjęcie zaręczynowe Kitty.
pozdrawiam
bardzo prosze mi pomoc w odnalezieniu piosenki z tego odcinka leci ona podczas kiedy Marge idzie w deczu jest to piossenka bardzo znana prosze o pomoc w odnalezieniu tej piosenki.
Otóż jest taka sprawa,może pamjętacie numer odcinka w którym do AL'a przyszli kosmici.
To pilne,pomóżcie.
Ja zazwyczaj oglądam Teleekspres na TVP1 oraz Wydarzenia na Polsacie. Nie mam kablówki, więc nie mam dostępu do kanałów typu TVN24 czy inne.
Waszym zdaniem, która ze stacji telewizyjnych emituje najbardziej rzetelne i obiektywistyczne informacje?
Moje pytanie brzmi "Jaki serial komediowy uważacie za najśmieszniejszy , najciekawszy itp."
Nie wiem czy ten temat był już poruszony , jak był to przepraszam za kłopot , no i nie czepiać się treści pytania :D:D:D Pozdrawiam wszystkich
Witam!
Poszukujesz serialu?
Napisz do mnie a mozesz miec kazdy serial na własność!
Więcej szczegółów pod:
Gadu-Gadu: 2765627
E-mail: divx-dvd@o2.pl
Czekam na was!