Jestem wielkim fanem tego serialu. Niestety dają go tylko od czasu do czasu na HBO (jeśli chodzi o moje możliwości dostępu). Podejrzewam zresztą, że nie wszystkie odcinki... Dziś startuje 10 sezon - podobno ostatni - też na HBO (19.25). Wiem, że jest specjalne formum dla "stargatowców", ale ja się na nim gubię. Jestem...
więcejHej. Szukam Tytuł pewnego francuskiego serialu. Nie wiem dokładnie kiedy on leciał może w 2004 roku albo 2005 na TVP1 albo TVP2. Opowiadał on historie kobiety ktora pewnego dnia zobaczyla krwawiacy symbol na scianie.I co jakis czas kolejny symbol sie pojawial i krwawił. Kiedy tak sie działo gineła jedna osoba, lecz nie...
więcej
w tvn24 w niedzielę o 12:40 będzie można zobaczyć film dokumentalny o opozycjonistach : pyjasie , wildsteinie i maleszce, prawdopodobnie bedzie to pierwszy telewizyjny seans pokazywany w całości, a nie jak do tej pory bywało w częściach
film jest naprawde wstrząsajacy, i tym którzy go nie widzieli a interesują...
Czy może mi ktoś napisać jakie dobre filmy puszączą w Tv w najbliższym czasie....Z góry dzięki....
Zazwyczaj we wrześniu była puszczana masa świetnych filmów.
Jakie są najgłupsze seriale i filmy które dotychczas oglądaliśmy. Bo wg. mnie są to: Rodzina zastępcza, Miodowe lata, a z filmu Smakosz i Krwiożercze pomidory atakują, nie mówiąc już o The Cursed
( Przeklęta) uśmiałam się na tym horrorze.
- z ojcem strażakiem i jego nastoletnimi synami.
Serial coś na styl "Siostrzyczki", naprawdę świetny, nie moge sobie przypomnieć tytułu, może ktoś pamięta???
Więc z 4 lata temu na RTL7 leciał taki serial o typkach którzy się bili z jakimiś bossami (pamiętam tylko że chodzili po jakiś świątyniach) i przypominam sobie że jedną z takich "bossów" była jakaś afrodyta czy coś i jeden z tych bohaterów miał jakąś technikę "żurawia".
PRZEPRASZAM ŻE POST TAKI NIESTARANNY ALE...
Czy zna ktoś tytuł piosenki, która leci w telewizyjnej reklamie samochodu Chevrolet ? Leci mniej-więcej tak: "Listen the music... coś tam", a w refrenie jast chyba: "Downtown... coś tam".
Jeśli ktoś zna tą piosenkę lub wie ewentualnie w jakim filmie była wykorzystana, bardzo proszę o pomoc.
Forum internetowe z 2-letnim stażem organizuje akcję "Cover Rip", która ma na celu zrzeszenie ripperów TV i VHS do zgromadzenia biblioteki plików oraz ich rozpowszechniania. Jesteś zainteresowany projektem? Chcesz dołączyć? Zgłoś się!
Posiadasz kasety VHS lub inne nośniki których nie jesteś w stanie odtworzyć? Żaden...