Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

poszukuje piosenki z reklamy napoju jupi oraz lodów algidy

dzisiaj o 22.10 zbiórka przed telewizorem.
Serial zacny, aczkolwiek ponoć trochę grzeszący dosłownością:
http://www.filmweb.pl/f164018/Mistrz+i+Ma%C5%82gorzata,(2005)
Koniecznie :)

Dziś lecą dwa filmy i nie wiem na który się zdecydować.

1. Pewnego razu na Dzikim Zachodzie-Sergio Leone

2.Rebeka- Alfred Hitchcock

Rebeka jest chyba trudniej dostępna. Może tym się pokierować?

Czy Was też nie drażni to, w jaki sposób nasza telewizja emituje różne filmy. Ostatnio w piątek leciał "Krzyk", a w kolejnym tygodniu spodziewałem się "Krzyku 2", ale nie!!! "Krzyk 3"-po raz kolejny zresztą! Trzy części filmu i nie rozumiem, jak można emitować to tak głupio...rozumiem np. "Piątek 13", ale skoro film ma...

więcej

cześć

poszukuje starego serialu który był emitowany chyba przez RTL 7, chodziło w nim o to ze jakaś grupa przyjaciół stworzyła zespół muzyczny, chodzili jeszcze do szkoły i grywali w jakiejś szkolnej knajpie pamietam jeszcze ze jeden z głównych bohaterów nosił imię Slay (chyba tak to sie pisze) i był strasznie łasy...

więcej

No właśnie, kto wie w jakiej kolejności oglądać seriale Star Treka?
Są przecież: Następne Pokolenie, Enterprice, Stacja Kosmiczna, Voyager...

Od czego zacząć?

Na samym początku lat 90 na TVP2(chyba) leciał pewien serial. Była to baśń o dziewczynce która była uwięziona w jakimś domu(?). W piwnicy mieszkała jakaś postać która opowiadała jej magiczne opowieści. Serial był animowany
(bardzo wysoki poziom, była to animacja z użyciem lalek). Chyba był z Wielkiej Brytanii.

Ja wolę LOST'a działa bardziej na psychikę

jak sądzicie?

użytkownik usunięty

Jak wam się podobał tegoroczny Sopot Festival? Co wam się nie podobało, albo zbulwersowało?