Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Ściągnołem sobie ostatni serie "Death note" i musze przyznać piekielnie sie wciągnołem. Ale jest to jedyna seria którą oglądałem i nie znam więcej tytułów oprócz rozpowszechnionego dragon balla łeee, czekam na tytuły :) pozdro

Odnosnie reklam orange
pamieta ktos oze reklame w ktorej byla ubrana ma zerwono baletnica??
Szkam od 2 tygodni i nic...

Teoretycznie robić tego nie może, ale w praktyce jest chyba inaczej. Teleturnieje przerywane są w połowie( np Familiada) by nadać parę reklam produktów pod przykrywką informacji o sponsorach- "Sponsorem jest firma X produkująca batoniki Y". Wielu osobom to nie przeszkadza. A Wam? Czy to już jest waszym zdaniem reklama?...

więcej

mam pytanko jak w czwartek skończył się serial "Podkomisarz Brenda Johnson"
kto okazał się mordercą tego lokaja?
pozdrawiam

użytkownik usunięty

Poszukuje muzyki z reklamy Fiata Bravo. To taka wloska piosenka. Raz ja slyszalem w radiu ale tytulu nie zapamietalem. Czy ktos z forumowiczow kojarzy moze ta melodie?

Witam miłośników tego serialu.Ktoś się orientuje , czy będzie sezon 8?Kiedy?

Oczywiście w piątek o 20:00 w Superkinie.

Jak oni to zrobili?

moze mi ktos podac tytul i autora tej piosenki z filmiku o charmed

http://pl.youtube.com/watch?v=cl1x_mMV718&mode=related&search=

Poszukuję jakiegoś fajne serialu do oglądania. Liczę na waszą pomoc może jest coś fajnego czego jeszcze nie widziałem. Podzielcie się tym co oglądacie. Co jest najfajniejsze. Z góry dzięki. :P

Ważna informacja dla wszystkich fanów Quentina Tarantino. Niedługo w Polsacie zostaną wyemitowane obie części Killa Billa.