Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czy ktoś z Was wie jak się nazywał tytuł odcinka gdzie Monk awaryjnie musiał zagrać w teatrze (gdzie udawał śmiech). To był najśmieszniejszy odcinek jaki widziałem i chętnie bym zobaczył go jeszcze raz, albo chociaż scene z teatru (choćby na Youtube). Proszę o pomoc!

Jednym z niezwykle często puszczanym (jak dotąd) w telewizji filmem są "Szczęki", dotąd puszczane na Polsacie, TVN, wczoraj na TVP1. Przedtem wydał je Imperial Entertainment. Kolejno film czytali:

Imperial - Tomasz Knapik (moja ocena: 10)
Polsat - Jarosław Łukomski (moja ocena:1)
TVN - Jacek Brzostyński (moja...

więcej

Polska telewizja coraz częściej powraca do filmów zagranicznych z lat, których nawet nie pamięta moja babcia. W takim samym położeniu ustawiła się kinematografia, nie kontynuując produkcji polskich filmów i seriali, jak to ma miejsce na w USA z serialem 'Star Trek' lub 'Dukes of Hazzard, The' serialem który doczekał...

więcej

A więc.. jak się nazywa Pan Tik-Tak? Orientuje się ktoś? :)

"Tak, tak, tak, to Pan Tik-Tak, a to jest jego znak..." xD

Pozdro, będę wdzieczna za odpowiedź :)

Gatunek: Serial kryminalny
Reżyseria: Jacek Filipiak, Jarek Sypniewski, Michał Gazda, Ula Urbaniak
Scenariusz: Artur Kowalewski, Piotr Pytlakowski
Obsada: Robert Więckiewicz, Artur Żmijewski, Małgorzata Foremniak, Anna Radwan, Krzysztof Globisz, Jan Frycz, Danuta Stenka, Szymon Bobrowski, Andrzej Grabowski,...

Ten program leciał w telewizji polskiej kilka lat temu i polegał na tym, że dzieci opisywały daną postać, rzecz, pojęcie, a dorośli (było chyba dwie drużyny składające się z ludzi znanych) musieli odgadnąć o co tym dzieciom chodzi.
Dorośli szukali odpowiedzi na pytania: "Kto to jest?", "Co to jest?", a dzieci...

Jak wam się podoba nowa akcja propagandowa TVP dotycząca misji publicznej?
Ja tylko czekam na komunikat że reklamy także powstały dzięki abonamentowi.

Tytuł mówi sam za siebie. Reklamują ten serial gdzie się da, a o stacji, która to wyswietla nic nie słychać. Wie ktoś coś na ten temat? :P

Muszę przyznać, że po obejrzeniu pierwszych odcinków byłem mile zaskoczony. Mimo, że wydaje się miejscami zupełnie nieprawdopodobny( a chwialmi głupi) ma w sobie to "coś", co przykuwa do ekranu. A Wy, co o nim myślicie?

1. CSI Las Vegas
2. CSI Miami
3. Gotowe na Wszystko